Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
rosendochev - специалист
Здравейте , от скоро време съм се запалил по правенето на макети на разни танкчета и други такива за които ми трябва нещо с което да ги боядисвам , само с четка не става много хубаво заради дебелият и неравномерен слой за това искам да ги пробвам с аерограф но не ми се дават пари за такова чудо . Някога в кръжока по авиомоделизъм ползвахме самоделки като тази по долу но от него ми излизат фасовете през ушите :-D та ако някой има по добър вариант ще съм много благодарен да го сподели с мене .
Благодаря предварително
Изображение
shotik - майстор
Напиши в Гугъл : Сделай сам аэрограф

Ще видиш много идеи и клипове.
velsi - Почетен майстор
Прегледай ТАЗИ ТЕМА. Това съм го правил преди доста години. Сега можеш да ползваш готова духалка за компресор, само ще смениш дюзата. Има ги по 5-10 лева навсякъде. За въздух можеш да ползваш вътрешна автомобилна гума с монтиран още един вентил. През единия помпиш, а през другия (с махната игличка) черпиш въздух.
Изображение
joro39 - специалист
16-18 лв има в практис на райдер.
Найденов - специалист
http://www.vlasenko.ru/Handlure/br-txt.htm
От любопитство направих едно и работеше доста добре при захранване от белите ми дробове. Ако се надуе от компресор сигурно ще е още по- добре.
Забравих да споделя, че струята (факел ли се казваше :? :-D ) наистина се регулира добре- при изтегляне на "соплото" напред може да се пише без да се стича боята.
П. П. Офф shotik, линка, който си пуснал в предния си пост ми е много интересен. Продължавам да се ровя в сайта с удоволствие. Благодаря!!! :drinkers:
Последна промяна от Найденов на нед яну 29, 2012 7:50 pm, променено общо 2 пъти.

Тема "Аерограф самоделка дайте идеи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: