Монтаж, топло и звукоизолации.
polifren - напреднал
http://www.scrigno.it/porta-scorrevole/ Някои знае ли къде в българия предлагат такива врати и коя фирма е дистрибутор
leonardo_vd - модератор
polifren написа:
http://www.scrigno.it/porta-scorrevole/ Някои знае ли къде в българия предлагат такива врати и коя фирма е дистрибутор
Доста съм търсил и така и не намерих. Това беше преди 4 години де сега може и да ги има. Монтирал съм такива врати и мога да кажа че спестяват много място, елементарни за монтаж , но за съжаление тук ги няма. Ако намериш някъде пиши тук да знаем всички.
polifren - напреднал
може би това леонардо,но сякаш нещо не ми е ясно за вграждането поне не и от схемата която показват(ако това е схема)монтирал съм тип скрин в италия и ми харесват за това ги търся
leonardo_vd - модератор
polifren написа:
може би това леонардо,но сякаш нещо не ми е ясно за вграждането поне не и от схемата която показват(ако това е схема)монтирал съм тип скрин в италия и ми харесват за това ги търся
Точно за италианските ти говоря, аз на друго място не съм монтирал такива. Там знаеш че зависи от какъв профил е преградната стена и съответно се взима каса със същата широчина като профила който използваш. То монтажа е само по 1 начин и щом си слагал в италия значи знаеш.
ПП. Монтажа на касата бе работа на картонаджиите а после вратарите /как звучи а?/ си слагаха платното и обкантващите касата профили от МДФ. КАто конструкция не е кой знае какво, може да се направи и в домашни условия, но дали си заслужава е отделен въпрос.
empaher - напреднал
Със сигурност има и в българия такива врати....имаме обект на който клиентите живеят в италия и ще идват да си живеят тук и сложиха 2 такива врати...коя е фирмата не мога да кажа но цената мисля ,че казаха около 800лв бройката.....за тая цена според мен не си заслужава...за 500лв бройката на друг обект сложиха доста по-добри,но обикновено отварящи се....става дума за софия.

Тема "ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ ЗА ВГРАЖДАНЕ-тип SCRIGNO" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: