• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
filmatoplo - майстор
Това запазена марка ли е -и аз заварих моя Валандър с такъв електрожен :-D зелен ,20 и няколко годишен -купен от София втора ръка , там от край време разпродават вещи .
jekasus - майстор
Нещо познато :lol: :lol: :lol: Предаването се казваше " Пътешествие в Африка".

Прикачен файл

DSC_0219.JPG
filmatoplo - майстор
Вчера следобед я направихме -коледари на едно 120 кила , та мезето го приготвихме на Валандъра , тоя път се накефих понеже месо имаше доста , научих ново -черен дроб се реже на ивици големи колкото кебапче , соли се и се овалва в брашно , после се запържва -супер става.За черен пипер не видях дали сложиха , че нали и винцето беше бая :drinkers: Аз бях готвача , ама други режеха и ми подаваха подправено месото :-D .
stiv1961 - майстор
Нали се разбрахме всичко да е подкрепено с доказателства :) filmatoplo, подкрепи приказките със снимки, бе :-D Ще видите на 17-18.12.11 г. развихрянето на валандара
filmatoplo - майстор
Снимки имаше , но апарата не беше мой :wink:
OwnerBG - специалист
Приятели, около София категорично не откривам използвани брани. Ако някой е открил някъде, да се обади на лични или в темата. Не ме мъчете, ЕЙ.
jekasus - майстор
Колко фермери имаше в Софето тези дни, що не помоли някой да даде една бройка :lol: :lol: :lol:
OwnerBG - специалист
jekasus написа:
Колко фермери имаше в Софето тези дни, що не помоли някой да даде една бройка :lol: :lol: :lol:
За имане, имаше. Ама браните са ги оставиле по родните места.
Бе много нова техника докараха тези хора. Ако и браните са им таквиз, изгорех. :? [-(
filmatoplo - майстор
На това търсене -ви сигнализирах къде има диск в Бургас -никой не се възползва , аз сега да ида да го взема се оскъпява :? -така че някой бургазлия да иде да го търси :wink: .Ако имам път на там и ако седи може да го взема -ако бързате вече не знам. :)
filmatoplo - майстор
Оня ден при работа с Валандъра на един градски , забелязъх че неговия от къдравите -обаче беше перфектно лъскав и черен -направо тефлон , вярно че го има от 2 години -искам и моя да стане такъв :? :-D .Дали го е нагрявал до червено да почернее така , защото и на снимките и вашите Валандри не са такива :? :) .
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: