• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stiv1961 - майстор
filmatoplo написа:
защото и на снимките и вашите Валандри не са такива :? :) .
А тоя да не е бял :-D Почернява от често ползване,И моя в началото беше нугледен, но с времето стана като оксидиран.Виж в тая тема:
viewtopic.php?f=28&t=35465&start=2
filmatoplo - майстор
:-D Да , ядосах се следобед , и като взех горелката за пърлене на свинета и така го нагрях че синьопочерня :wink: -къде бил ключа за бараката , верно моя не съм го ползвал толкова. :partyman: Та вече знам -яко нагряване и воала :wink: .Стив знаеш ли какво ми направи впечатление когато работих на газ с пиростията оня ден -понеже дръжките бяха нагоре закривени на оня Валандър -наложи се да го преместя , и с учудване -дръжките не пареха ,ся дали газта е била по слабо пусната , но нали пък мръвките цвърчаха :? :) .Аз като го работя на огъня -много ми парят дръжките -верно че ми са настрани заварени -дали е от това или просто огъня се разсейва повече и ги облизва :? :-D .
stiv1961 - майстор
Моите за закривени нагоре, но не това е причината.На огън и аз го местя с ръкавици/ако се наложи/. Но с котлона тоя проблем го няма.
filmatoplo - майстор
Днес си спретнах едни зеленчуци :wink: без месо- нали се пости :-D
MMIel - специалист
Стига с тоя зеленчук бре :-D . Не че е лошо, но пробвай и някой манджичка да забъркаш. Колкото и да не си кулинар с тоя уред не можеш да сбъркаш. А какви кебапи съм правил на него :cool: .Потекоха ми лигите.
filmatoplo - майстор
Ами следващия път :partyman: -днес зеленчуците барабар с гъбите са 8 лв :? :) жената уж пости ама вика то отиде кило мръвки. :wink:
jekasus - майстор
jekasus написа:
че имам тържествено обещан диск.
12 дена чакане :lol: :lol: :lol: тези дни го мятам.

Прикачен файл

DSC_0228.JPG
filmatoplo - майстор
:rock: :partyman: Добре дошъл в джаза -като го направиш със здраве да го ползваш -снимки с пълен Валандър чакаме :-D
filmatoplo - майстор
Днес минах през пункта за отпадъци в Бургас -там е още диска :wink: , искат му 14 лв , жената беше привършила средствата по подаръци и не го взех :? -поне знам че е там :) и колко струва.Бургазлии нали са граждани , не ползват Валандри :wink: .
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: