Ел. инструментите. Консумативи.
EDI - майстор
Аз преди месец-два си купих СКИЛ.С метална помпа е.Ползвах я няколко пъти, даже на двора прах килимите с нея и съм доволен.
Chefo77 - майстор
aiako написа:
Ето и развитието... без да искам изпуснах промоцията на бутджета за 120 лева - била до 27 не 29. Но пък за сметка на това си взех http://karcher-sofia.com/bg/product-view/3/29.html , притеснява ме че е с пластмасова крантия (помпа) но пък нали уж е марка... от 200 на 150 лв пак от практикер
Мдааам, и аз мисля да се обзаведа с такава другата седмица. Днес направо се разтреперах като видях книжката :)
В Керклийн този модел беше на 238 или 236 лева.
2.14 плюс пък е намалена от 149 на 99!
aiako - специалист
По принцип си е по толкова там - май се води трайно намялена, да ви кажа че определено се осеща разликата в силата на почистване с въртящата дюза. Теста ми беше мъх върху керемиди. Чертата почти не маха мъха, но това с въртенето направо го изтръгва. Искам да попитам - трябвали да си сложа някакъв допълнителен филтър че този на машинката ми се вижда малък- днеска 3 щипалки имаше и някакви прашинки... аз от градинарския маркуч я захраних....
Chefo77 - майстор
Ейййй, ФРЪЦ!
Някой скоро има рожден ден и днес го изненадаха ... морен потен от работа, що да не са ми купили 2.300? :) :)
aiako - специалист
Това не го разбрах но мога да кажа че моята работи добре но вече ползвах сервиза... Май мотора сеняли - течеше вода като я пуснеш.
рашкета - специалист
Ами подарили са му на човека водоструйка.Иаче е нормално, че твойта е ходила на сервиз.
MASTER - специалист
Съвсем скоро работих с долния модел от брошурата,за 119 лв който е

Машината изглеждаше доста изстрадала, доста видими допълнителни интервенции имаше по нея - явно правени за да се задържи в пътя.

Но учудващо си работеше съвсем прилично, някъде около месец ми беше в ръцете.

Няма как да дам съвет дали да се купува,или не, просто споделям това което съм видял.

Аз за себе си не бих си купил подобен модел, по скоро от недоверие към марката, както и към останалите подобни марки от сорта
lov - майстор
Аз има от първия модел вече 4 година.Ако някой каже че не съм я ползвал и за това е здрава да има да взема. Аз самия се чудя как е устискала толкова и още не е сдала багажа както знам какво има вътре. Или съм късметлия да го е*а.
batkotony - специалист
lov написа:
Аз има от първия модел вече 4 година.Ако някой каже че не съм я ползвал и за това е здрава да има да взема. Аз самия се чудя как е устискала толкова и още не е сдала багажа както знам какво има вътре. Или съм късметлия да го е*а.
+1
Аз също имам от горния модел от създаването на магазина на Практикер в Дружба-2,вече ми се губи коя година беше.Само дето е със син корпус.Мога да кажа,че доста зор е видяла за тези няколко години.Още щеше да ми служи,ако не я бях забравил с вода миналата зима...
Krass - майстор
Един въпрос. Ако нямаш вода под налягане т.е. от чешма на входа на водоструйката, а маркуча е сложен в кофа вода, ще успее ли да засмучи и да работи нормално?

Тема "Водоструйка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: