Ще прочета малко повече из темите може да го открия
, друго което откривам тази сутрин -винаги ми се налага да стържа с 1 нож ризата от едни корички люспи от нагар -сега няма никакъв нагар -баси кефа
.

filmatoplo написа:Ще прочета малко повече из темите може да го открияФукльо..., друго което откривам тази сутрин -винаги ми се налага да стържа с 1 нож ризата от едни корички люспи от нагар -сега няма никакъв нагар -баси кефа
.
filmatoplo написа:.. друго което откривам тази сутрин .. едни корички люспи от нагарФилме, може да си открил дървеното желязо
filmatoplo написа:..огъня гори , но стараничните стаени са далеко от пламъка[/quote]
filmatoplo написа: какво аджиба става с добавяне на още малко топлообменникстава това че газовете ще излизат с още по ниска температура, намалява тягата на комина, повече налепи в комина, по лошо горене и повече вредни емисии в атмосферата. всяка камера ( би трябвало) да отговаря на определени норми за замърсяване ( теоретично де
filmatoplo написа:Това с бойлера си е доста добра идея -за този модел дето са с дърва ли се ползва балонаТочно! Водосъдържател от боилер на дърва! При него комина (топлото и пламъка) минават в средата, а водата е около него, вътрешния диаметър е на стандартен кюнец външния около 40см, между тях 80л. вода! Висичина 120-140см (на око по спомени).Но си мисля че е под налягане защото свързването е като стандартен боилер директно от водопровода (студената влиза долу, топлата излиза от горе и директно на чешмата!![]()
, той мисля не под налягане , подразбира се че човек който ги разбира тия работи ще го прави
.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: