• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
lacezarasia - специалист
проблема ми : отначало играта тръгна, но игратя от лаптоп със съотношение на дисплея 16:9 и понеже НЯМА такава резолюция заложена в играта, реших да я пльосна на 1280х1024 - голяма грешка - сега ми дава 2-3 грешки свързани с дайрект хикс-а в момента в който се опитам да включа играта... с реинстал не се оправя проблема... моля някой да ми каже, къде играта си пази настройките, за да ги изтрия. или как да оправя проблема?

благодаря!
kiss9402 - специалист
А би ли споделил как се казва играта ? :?

Весели празници :)
darken_nz - специалист
Не зле да заличиш остатъците ръчно - program files, application dat, регистри - мегистри и т.н.
Но дори и да не можеш да направиш това деинсталирай играта, като я инсталираш промени с нещо пътя на инсталация (направи директория, или преименувай нещо). Така има шанс да се оправят поразиите. Някои програми не позволяват инсталация на метода на инсталиране избран по подразбиране и може да се избере custom, или от рода, тоест да се пробва друг режим на инсталация.
Някои игри пазят заедно със сейфовете си и настройки, ако не можеш да изтриеш само файла с настройките за съжаление ще трябва да си заминат и сейфовете.
lacezarasia - специалист
инсталирах я два пъти на различни партишъни. неще и неще
sstefanov - майстор
Попитай съпорта им.
Johny - майстор
А като го питат за лицензионният код.........?
Деинсталираш и чистиш регистрите със всички известни за тази цел програми, като ползваш и ръчен режим на почистване и задаваш да търси файлове съдържащи името на играта.
Накрая .... преинсталираш :lol:
sstefanov - майстор
Ще им го каже, нали го пише в играта.
Освен ако не я е изпиратствал отнякъде...
kiss9402 - специалист
Преинсталацията ми се вижа удачен варянт :lol: . Колегите са посочили начините. Остава да опиташ и да кажеш какво е станало.

Поздрави и весели ПразницИ :)
lacezarasia - специалист
преинсталацията не върши работа. както казах по-горе, играта съм я преинсталирал 2 пъти на различни партишъни. къде да търся файловете ръчно?
  • 1
  • 2

Тема "проблем със стартиране на игра" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: