• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
shotik - майстор
Авторът на темата да си оправи заглавието ,при така написана дума : Влелосипед : никога няма да се намери с търсачка като напишеш :велосипед:
dido_ruse - помощник
Прикачен файл:
eng.png
eng.png (56.04 KиБ) Видяна 5140 пъти
dido_ruse - помощник
[attachment=0]Untitled-1.jpg[/attachment
Това е за 145лв,49сс и тежи 3 (или 4)кг.

Прикачен файл

Untitled-1.jpg
dido_ruse - помощник
Грешка-вчера разбрах,че вече ги няма и скоро няма да има.
hristo_k1984 - специалист
Аз имам проблем с моето колело-моторче.Много често ми се късат шпилките предните.Мисля да пробвам с някакви закалени ли и аз незнам вече,иначе двигателя е пушка.Сега в студа малко по трудно пали ама си пали :-D
dido_ruse - помощник
:? Отново грешка-има ги във Варна и Кубратово :?
shotik - майстор
dido_ruse написа:
:? Отново грешка-има ги във Варна и Кубратово :?
Пусни линк за Кубратово или ми прати на л.с
DMN - майстор
Като дългогодишен велосипедист мога да кажа, че си е доста опасничко да си такъв в днешно време и без да слагаш двигател на велосипеда. Шофьорите имат нулева толерантност към велосипедистите, а и те често са трудно забележими. Повечето водачи на автомобили не преценяват правилно скоростта на велосипедиста, казвам го от личен опит. Карам шосеен бегач и по лек наклон надолу съм надхвърлял скорост от 60км/ч. В града често се движа със скорост около 30-35км/ч. При всяко излизане ми се е случвало да попадам в рискови ситуации. В половината случаи, когато съм на път с предимство такова не ми се дава и три пъти съм бил събарян от такива водачи, които ми пресичат пътя и аз се удрям в тях, слава богу без последствия. Велосипеда при скорости над 30 км/ч. става доста труден и опасен за рязко спиране. Разбирам, че с тези двигатели лесно се достига до 50км/ч., но някои велосипеди стават много трудни за управление особено в завой при тази скорост. Казвам го пак от опит, с бегача ми много по-лесно влизам в завой при висока скорост, макар контактната повърхност на гумите с асфалта да е само сантиметър по ширина на гумата, отколкото с обикновен байк, който се опитва да ме изхвърли в канавката. Слагайте си каски и правете така, че да ви виждат отдалеч. Успех :)
plamen64 - напреднал
hristo_k1984 написа:
Аз имам проблем с моето колело-моторче.Много често ми се късат шпилките предните.Мисля да пробвам с някакви закалени ли и аз незнам вече,иначе двигателя е пушка.Сега в студа малко по трудно пали ама си пали :-D
Колега или двигателя не е хубаво влезнал на рамката или се усуква .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

Тема "Велосипед байк с двигателче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: