• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
svetliopi44 - Чирак...
[quote="darken_nz" - program files, application dat, регистри - мегистри и т.н.
[/quote]

Послушай съвета на колегата...

п.п.Виж в скритите папки обикновенно там си бутат сейфове и настрйки .
Johny - майстор
Johny написа:
Накрая .... преинсталираш :lol:
Имах предвид Уиндоуса. :razz:
lacezarasia - специалист
не се получава. с restore "to earlier time" също не се получава. както и да е, благодаря за съветите.
sstefanov - майстор
Легална ли е играта? Ако е така, питай съпорта, ако не ... не знам.
darken_nz - специалист
darken_nz написа:
Някои игри пазят заедно със сейфовете си и настройки, ако не можеш да изтриеш само файла с настройките за съжаление ще трябва да си заминат и сейфовете.
Това пробва ли го ?
Поразчетох се малко и излезе, че има някакъв xml файл, тоест бил съм на прав път за това, че играта пази файлове с настройки някъде.
Помниш ли на каква резолюция е била играта ?
Пробвай да зададеш същата и виж какво ще стане (надявам е ясно, че не говоря за настройките на играта, а за тези на системата)
Не давам линкове, защото всичко написано е на английски.
Като задаваш резолюция, ако не помниш пробвай с 1024х768.
После, ако тръгне ще уточняваме нещата.
За сега не се сещам нищо друго.
kiss9402 - специалист
Johny написа:
Johny написа:
Накрая .... преинсталираш :lol:
Имах предвид Уиндоуса. :razz:
Е то и аз :lol: - колегата нещо се обърка.
lacezarasia - специалист
sstefanov написа:
Легална ли е играта? Ако е така, питай съпорта, ако не ... не знам.
не.
Ники274 - специалист
lacezarasia написа:
проблема ми : отначало играта тръгна, но игратя от лаптоп със съотношение на дисплея 16:9 и понеже НЯМА такава резолюция заложена в играта, реших да я пльосна на 1280х1024 - голяма грешка - сега ми дава 2-3 грешки свързани с дайрект хикс-а в момента в който се опитам да включа играта... с реинстал не се оправя проблема... моля някой да ми каже, къде играта си пази настройките, за да ги изтрия. или как да оправя проблема?

благодаря!

Пробвай с иконата на десктопа на играта.Даваш десен бутон върху нея,после свойства и отиваш на съвместимост.Там има няколко опции как да подкараш играта.Ако си се занимавал друг път с подобни неща ще я подкараш и после вътре в самата игра може да и пипнеш настройките както искаш.Ако ти говоря за неща ,които не разбираш.Викни някой с повече опит да ти оправи нещата :)
lacezarasia - специалист
Ники274 написа:
lacezarasia написа:
проблема ми : отначало играта тръгна, но игратя от лаптоп със съотношение на дисплея 16:9 и понеже НЯМА такава резолюция заложена в играта, реших да я пльосна на 1280х1024 - голяма грешка - сега ми дава 2-3 грешки свързани с дайрект хикс-а в момента в който се опитам да включа играта... с реинстал не се оправя проблема... моля някой да ми каже, къде играта си пази настройките, за да ги изтрия. или как да оправя проблема?

благодаря!

Пробвай с иконата на десктопа на играта.Даваш десен бутон върху нея,после свойства и отиваш на съвместимост.Там има няколко опции как да подкараш играта.Ако си се занимавал друг път с подобни неща ще я подкараш и после вътре в самата игра може да и пипнеш настройките както искаш.Ако ти говоря за неща ,които не разбираш.Викни някой с повече опит да ти оправи нещата :)
пробвах не става,а играта я играя вече на ХР. благодаря за съветите админите може да изтрият темата вече.
  • 1
  • 2

Тема "проблем със стартиране на игра" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: