Да, така е, лошото е, че сега го разбирам  
 
Но човек се учи нали така.
Как да изчисля диаметъра на тръбата по която възнамерявам да пусна вторичния въздух - т.е. на г. камера с посочените размери колко въздух й трябва - примерно 30 мм. за първичен въздух и 20 мм. за вторичен.
После, като уплътня камината, чрез клапи ще регулирам въздуха докато получа бял пламък и липса на дим, а пък току виж съм се покатерил на покрива, че да рътна един газоанализатор
								
															
																															
																								
															 
 Но човек се учи нали така.
Как да изчисля диаметъра на тръбата по която възнамерявам да пусна вторичния въздух - т.е. на г. камера с посочените размери колко въздух й трябва - примерно 30 мм. за първичен въздух и 20 мм. за вторичен.
После, като уплътня камината, чрез клапи ще регулирам въздуха докато получа бял пламък и липса на дим, а пък току виж съм се покатерил на покрива, че да рътна един газоанализатор

.gif)
 , но ти не можеш да гарантираш че,ще слагаш винаги едно и също  гориво, като - качество ,влажност и  количество , също и въздух
 , но ти не можеш да гарантираш че,ще слагаш винаги едно и също  гориво, като - качество ,влажност и  количество , също и въздух   .
 . 
  
 Според скромното ми мнение, или има смучещ вентилатор на димните газове след фукса на печката, или има нагнетателен вентилатор, който дда създава надналягане в помещението и то да избутва пушека през комина. Във втория случай помещението трябва да е плътно затворено за да може да се създаде надналягане.
 Според скромното ми мнение, или има смучещ вентилатор на димните газове след фукса на печката, или има нагнетателен вентилатор, който дда създава надналягане в помещението и то да избутва пушека през комина. Във втория случай помещението трябва да е плътно затворено за да може да се създаде надналягане.