Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
VLADO66 - майстор
Полиурeтaнов уплътнитeл/PU 250/-слaгaш чиниятa къдeто щe и e мястото и очeртaвaш.Дигaш чиниятa и нaнaсяш лeпило с диaмeтър около 8мм. околовръст нa очeртaното нa 2см нaвътрe от чeртaтa.Слaгaт сe нa лeпилото нa 4-5 мeстa кръстaчки зa фуги 2мм. и чиниятa сe слaгa внимaтeлно бeз дa сe мeсти нaстрaни.Повърхноститe трябвa дa сa сухи .обeзпрaшeни и обeзмaслeни.
swissmad - специалист
:-D
Последна промяна от swissmad_old на пон дек 19, 2011 11:06 pm, променено общо 1 път.
рашкета - специалист
swissmad написа:
Имал съм случай и на изтръгнати болтове за монтаж на чинията( от използване в жилищно помещение-не в обществено)
Ей, ей ще взе ма табаниерата.Айде поспрете се малко.
swissmad - специалист
:-D
Последна промяна от swissmad_old на пон дек 19, 2011 11:06 pm, променено общо 1 път.
Тани - модератор
Залепено със силикон е много по-здраво , отколкото 2 дюбела ! При моноблок се захваща и казанчето с няколко топки силикон и няма мърдане като се облегнеш на него, Не ми се мисли този който е изскубнал дюбелите какво щеше да стори на казанчето ако се облегне на него -ще изскубне пластмасовите гайки! :lol:

А 100 и повече килограмовите хора поне 3 пъти в живота им се случва да седнат на стол , който е само на 4 крака и не е залепен за пода! :lol: :lol: :lol: На вилата на баща ми поне 2 години стоя тоалетната чиния без да е залепена или закрепена по някакъв начин и почти не бе мръднала ! Само при чистене майка ми я мърдаше!
рашкета - специалист
Абе суйсмед, сещам се за какво иде реч.Знаеш ли колко кенефи съм залепил??????Мога да ти кажа, че болтовете са изгнили от некадърен монтаж.Ако аз ги монтирам няма да има достъп на влага до тях та да изгният.
Наскоро слушай сега какво ми се случи-монтирам една структура Грое , като дойде време за монтаж на чинията намазвам я със санитарен на церезид и монтирам.Обаче след час решавам да пусна водата ии ОООооооо чудо тече отдолу.Познай какво стана като опитах да отстраня проблема.Отвивам гайките и не мога да отлепя чинията от стената.

Пък щом не знаеш какво е табанера явно си малък и не си ходил в казарма.
FMaster - специалист
:drinkers: =D>
Последна промяна от FMaster на нед дек 18, 2011 11:04 pm, променено общо 1 път.
VLADO66 - майстор
С PU 600/сaлaмитe/съм лeпил грaнитогрeс върху мeтaлни стъпaлa нa стълбa,Прeди товa нaпрaвих пробно зaлeпвaнe-eдвaм рaзлeпих с щaнгa при коeто грaнитогрeсa сe рaзслои и остaнa по лeпилото.
Shark - специалист
Имам още един въпрос относно маншона. Купих от тези италианските маншони и го пробвах, като ми направи впечатление, че влезна много трудно от страната на тоалетната и прилепна много добре, както и към отходната тръба. Въпроса ми е, трябва ли да залепя от двете страни маншона със силикон или се прави като застраховка?

Благодаря на всички за отговорите!

Тема "Лепене на тоалетна чиния..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: