Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Dimany - специалист
Ехее , от кога не съм отварял форума-много за 4етене бе :-D Пущам тука една релефна мазилчица с ефект на дърво ,която правих на скоро , колоните не са от картон ,а са носещи .

[ Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Picture Gallery with PicTiger][/url]
vivian - помощник
Много ми харесва. Ще може ли да обясниш как се прави и с какви материали?
georgiarg - специалист
И на врата този ефект дали е постижим?
Dimany - специалист
До колкото знам има няколко фирми които предлагат този ефект , това специално е на oikos . Levis също имат подобен материал . Мазилката е CREOS и има 3 компонента- грунд , релефен грунд , и 2 цвята боя . Нанасят се нормално с 4етка и валяк , но релефния веднага след нанасянето се надира с изкуствена"трева" (по късно 6те пусна снимка на инструмента ) Сложното тук е при нанасянето на всеки материал ,след всяка една ръка се обработва с "тревата" за да се изкара боята от каналите ...ако съм ги броил правилно са 12 операции :-D. В/у дърво не се препочъчва (но аз лично съм пробвал и нама проблем)
Последна промяна от Dimany на нед сеп 16, 2007 10:36 am, променено общо 1 път.
Spokoiniq - майстор
идва ли ти се до София за 3-4 стени?:)
Dimany - специалист
До София няма да мога да прескоча ...май , но можеш да потърсиш представители на горенаписаните фирми ( препоръчвам ти първата ,това за улеснение-София
бул. "Витоша" 93
тел/факс: 02 952 10 20, 02 951 66 07 ,разгледай все пак и другите възможности )

Тема "Колони-декоративен ефект" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: