Ел. инструментите. Консумативи.
valentin112 - специалист
Не на теория Чефо, по цена. Жалко, че в полемиката не се включва Хаусдоктор.
jekasus - майстор
Пак се забравихте и само син бош и макита. А той има намерение да ползва за домашно.
harvest написа:
ще се използва предимно за домашно ползване.
Chefo77 - майстор
jekasus написа:
Пак се забравихте и само син бош и макита. А той има намерение да ползва за домашно.
harvest написа:
ще се използва предимно за домашно ползване.
Е да, ама той е задал моделите. Ако питаше за Райдър и Феъртуулс, отговорите щяха да са за тях :)
jekasus - майстор
И ти и аз си имаме по-едно леко, евтино и готино зелено перфораторче на Бош, дето не ни предават няколко години. Нищо че ги ползваме професионално.
Ама човека си има май машинка вече, демек чака да му докарат на по-евтино.
valentin112 - специалист
jekasus, пропуснах момента, ....т.е. нямях ги парите в джоба.... за дрелка WORKS....ей ся моделот
harvest - специалист
ето ги перфораторите донесоха ми ги, но нещо се усъмних дали са истински

Прикачен файл

IMG_2965_resize.JPG надпис 2

Прикачен файл

IMG_2964_resize.JPG надпис

Прикачен файл

IMG_2962_resize.JPG макита

Прикачен файл

IMG_2967_resize.JPG макитата
harvest - специалист
снимките на БОШ-а , ако някой е запознат кажете дали са истински или са добри ментета..........

Прикачен файл

IMG_2976_resize.JPG бош 5

Прикачен файл

IMG_2970_resize.JPG бош 4

Прикачен файл

IMG_2969_resize.JPG бош 3

Прикачен файл

IMG_2971_resize.JPG бош 2

Прикачен файл

IMG_2968_resize.JPG бош
valentin112 - специалист
И кое предизвиква съмнение?...докато писах си пуснал Боша...за него не знам, но Макитата е 1:1 като HR2470...не знам, дано някой от търговците даде мнение :?...би ли снимал ръкохватката на Макитата погледнато към вътрешната й част...според мен трябва да е бяла.
valentin112 - специалист
снимките на БОШ-а , ако някой е запознат кажете дали са истински или са добри ментета..........
а тоя, който ги е донесъл какво казва за произхода им...фактури, гаранционни карти...
rolls - специалист
"Бош-а" е 100% ментак. Модела GBH 2-26 DFR е със сменяем патронник, а на тоя пише GBH 2-26 DRE. Аз имам GBH 2-26 DRE и етикета отдолу няма нищо общо с този. И най-малкото виж как се разминават в нивото и в дебелина червените букви B O S C H. И забеляза ли че няма нито продуктов, нито сериен номер?

Мисля, че и Макита-та няма да е от най- истинските, но според мен най-добре колегата Kumay да си каже мнeнието.

Тема "колебание между 2 перфоратора?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: