• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
cakev79 - специалист
Гледам тези дни в Кауфланд пуснали някакви калорифери с керамични нагреватели.Понеже парното ми е слабо пък ремонта изисква доста време се замислих над офертата.Та да питам някои ползвал ли е такова нещо.Ефективно ли е.Щото няма как да го пробвам в магазина.
valentin112 - специалист
Техника от Кауфланд... :-D все едно да си купиш диаманти от битака...аз имах дрелка и ъглошлайф от там...не са еднодневки, едночасовки са...и опасни :finga:
Последна промяна от valentin112 на ср дек 21, 2011 3:25 pm, променено общо 1 път.
cakev79 - специалист
Искам коментар за калорифера не за магазина.
stiv1961 - майстор
Из автофорумите не говорят нищо добро за това ,,устройство" :) .Напиши в търсачката ,,калорифер за кола" и ще видиш :cool:
cakev79 - специалист
Аз почнах да се ровя във форумите,но искам коментар от някои който ползва,а не гледал само.Виж по горе коментара на колегата.Аз имам доста китайска техника от кауфланд и не мисля,че съм сбъркал за нещо.Цената и гаранцията са в пъти по добри от веригите за техника,а качеството,да не кажа ,че и външния вид на стоката е еднакво.
housedoktor - майстор
Не знам дали е същото, което аз си взех за микробуса от Практикер.Ако е подобно-не струва .Пусни линк някакъв да преценя
ESPACE - майстор
Няма как тока през запалката да осигури някаква прилична мощност за отопление. Дори цялата елекрическа енергия, която може да отдаде алтернатора е недостатъчна в студени зимни дни да поддържа комфортна температура в купето, а това през запалката е просто смешно.
25th Hour - специалист
Оставете ги тия простотии, що не налкладете огън да стане топло вътре...

Колега дай малко повече информация за щетата по парното. Поне с това ако може да се помогне е най-добре. Някои повреди дават трагични симптоми а могат да се отстранят....
shotik - майстор
Не може да те затопли,изпробано през 1998-2001 г в трабанта ми и подарено на познат,който също видя ,че не е това ,което се рекламира,само 180 вата беше.
preslav - майстор
ESPACE написа:
Няма как тока през запалката да осигури някаква прилична мощност за отопление. Дори цялата елекрическа енергия, която може да отдаде алтернатора е недостатъчна в студени зимни дни да поддържа комфортна температура в купето, а това през запалката е просто смешно.
Изключително и много съгласен с това мнение!
  • 1
  • 2

Тема "калорифер за кола" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: