Мечтата на всяка домакиня
Леворъков - напреднал
Това е усвоен балкон. На него би трябвало да измисля начин да натъпча: мивка, пералня, съдомиялна, микровълнова, ел.печка, хладилник и някое шкафче.
Е кажете как може да стане това на 3 м.кв. :?

Прикачен файл

kuhnia.jpg
Всъщност размерите са 154 см. на 120 см.
kuhnia.jpg (52.96 KиБ) Видяна 12900 пъти
Леворъков - напреднал
А забравих да кажа, че балкона-кухня трябва да има и праградна стена :shock:

Прикачен файл

kuhnia.jpg
това е балкон/кухня
kuhnia.jpg (71.4 KиБ) Видяна 12895 пъти
shadowman - майстор
Дай някакви размери и ако не ме боли главата ще се опитам да ти направя проект. Виждам, че ще на ъгъл, виждам размер 2835 мм, но другия? Дай разтоянието от ъгъла до прозореца а също и нивото му.
popoci - специалист
Наистина информацията не е достатъчна, покажи мястото на тръби, канал, електро, размери на прозореца, подпрозоръчен парапет.
Леворъков - напреднал
Това е балкона/кухня с размерите. Дано са достатъчни но тези знам, ако трябва пак да ходя да меря?

Прикачен файл

kuhnia-s-razmeri.jpg
kuhnia-s-razmeri.jpg (88.93 KиБ) Видяна 12491 пъти
Последна промяна от Леворъков на вт сеп 18, 2007 12:33 pm, променено общо 2 пъти.
Леворъков - напреднал
Там където е червената линия смятам да сложа някаква преграда (може би гипсокартон от двете страни по 70-80 см. и прозрачна плъзгаща врата или хармоника между тях ) който ще отделя балкона от така наречения хол. Ще свържа мивката, пералнята и съдомиялната с гъвкави връзки. Всичко това мисля, че мога да го скрия, ако сложа висок ъглов шкаф, който ще гледа към хола :?
Забравих да кажа, че всъщност зад шкафчето има радиатор (70 см.), който би трябало да топли хола и от балкона е единственият източник на естествена светлина

Прикачен файл

kuhnia-2.jpg
kuhnia-2.jpg (38.15 KиБ) Видяна 12708 пъти
Леворъков - напреднал
Това е изглед откъм "хола" към кухнята-балкон.
По добре не питайте защо в средата на хола има под от баня със сифон (тази стая мисля да покрия с ламинат).
Най-общо това е жилище, което всъщност е бивш хотел, от който от две стандартни хотелски стаи - опа - тристаен апартамент. :shock:

Прикачен файл

kuhnia-hol.jpg
изглед откъм "хола"
kuhnia-hol.jpg (50.47 KиБ) Видяна 12706 пъти
Бола - специалист
Много малко е мястото,за да се побере всичко което искаш.А и височината на прозореца от пода е малко.Кухненските шкафове се правят 85см. високи при вградени уреди,и 90см.при свободно стоящи.(т.е ще застъпват презореца и няма да се отваря).Ако може поне пералнята да е другаде
prascho - майстор
за мен по-интересен е въпроса с единствения прозорец източник на светлина за хола. ТРябва да се мисли за преграда с прозрачни стъкла, ма така ще се вижда циганията в кухненския кът.

Тема "Кухня на 3 квадрата ?? Ужас жена ми ще ме убие ПОМОЩ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: