• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 31
Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
tgv - специалист
Май Късно Стана. Берба вкара гол! Време е за почерпка!
Има един сайт: MAZETO.NET, има една Тема: Анодно Отопление, прочетете я Внимателно, и ще се убедите .
И пак ще си говорим.
Внимаваите че Админите са много крадливи!
torbalan - Дървен философ
чети, чети
като докараш 108% КПД, аз искам само 101... не съм алчен, и на малко съм доволен :)
fbr - майстор
Същото го дъвкахме миналата зима, и по-миналата. Аман бе. Мине, не мине време, появи се някой, с няколко поста във форума, и почне да обяснява как еб*л дявола във въздуха. Пуснете едно търсене във форума, и ще намерите постове, в които всички тези аргументи са писани неведнъж. Защо въобще обръщате внимание на явни провокации.
tgv - специалист
Някои хора изпадат в екстаз, изгаряйки на баба си галошите, и когато постигнат 40-50% КПД се имат за Полу-Богове. Усилията им за добавяне на всеки процент КПД се измерват в стотици левове. Но когато се сблъскат с някое устройство, стотици пъти по евтино, в пъти по-интелигентно и работещо с КПД около 1 :axe:
jekasus - майстор
jekasus написа:
Еми давай - снимки , какъв вид жилище и колко кв.м. отопляваш и какви пари излиза на месец. Нали го ползваш от 3 години.
Айде, давай, отговори на въпроси.
fox_vt - майстор
Скоро четох мнения за "това"устройство неземно и мненията бяха от рода на-гори ток като ламя-5 пъти идва фирмата която го поставила и пак не може да го нагласи да не е ламя и т н.И престанете с това КПД 1 !! КПД е до 100% а кпд равно на 1 значи че 1% от вложената енергия използваш,вкарваш 10кв изкарваш 1кв и точно това се получава с това устройство.
tgv - специалист
Колега jekasus, от 7-8 месеца живея в ново жилище. Апартамента ми е южен, вътрешен с ценрално отопление което почти не съм пускал. Така че още не ми се е наложило да си правя алтернативно отопление. Но там където живеех отоплявах 5 помещения, чрез индивидуални ЕЕО за всеки радиатор. Сметките ми за ток не са надхвърляли 220лв. Докато ползвах Атмоса ми вървяха средно около 1,3 тона Донбаски плюс около 1к.м. дърва.
Колега fox_vt нещо ти куца математиката. КПД е отношение на изходяща енергия към входяща такава. Това отношение се назовава с думата Коефициент. Ако ти е трудно да обърнеш отношението в проценти има Гугъл.
Мисля че ви показах къде да четете. Там съм участвал активно в разработването ЕЕО / ДАО/. Нямам време да се връщам толкова години назад, и да водя същата дискусия. Прочетете и ако нещо не ви е ясно, се обърнете за консултация. Имам богат опит.
Чаро - Акълия
Бе като е толкова ефективно това загряване, защо само руснаците го ползват/рекламират/произвеждат? Ооо, да. Забравих, че е руска секретна военна технология от подводниците :-D :-D
Европа, Щатите?
А Китай защо не го произвежда?
Бах колко са прости тия хора! Инвестират милиони в развойна дейност по климатици и все подобни "простотии", а те хората го измислили отдавна... :lol:
sstefanov - майстор
Още нямам отговор на предложението ми!
Готов съм да инвестирам, стига да ми докажеш твърденията си.
На първо време започни с конкретно измерените параметри:
Колко мощност си вложил
Каква мощност си постигнал
За колко време се е получила тя

Сметки за ток и други празни приказки не ме интересуват! (до тук само такива видяхме)
vvventsi - специалист
Аз му предложих една идея,след като има КПД по голямо от 100% спокойно може да върне изходящата енергия на входа и така на направи перпето мобиле,няма да дава пари за ток,ще се само захранва :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 31

Тема "ЕЛЕКТРОДНО - ЕЛЕКТРОЛИТНО ОТОПЛЕНИЕ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: