• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
Всички въпроси за вилата.
Стефко - специалист
Дупките от гадинките са неприятна гледка. Има поне два начина за заличаване. Първия е чрез разпробиване с дрелка, и набиване на плътни дюбели. След това е обработката. Втория е като се направи паста от дървени частици от шлайфането с лак за дърво. С тая паста се запълват дупките, и след засъхване е обработката.
badves - специалист
Стефко написа:
Дупките от гадинките са неприятна гледка. Има поне два начина за заличаване. Първия е чрез разпробиване с дрелка, и набиване на плътни дюбели. След това е обработката. Втория е като се направи паста от дървени частици от шлайфането с лак за дърво. С тая паста се запълват дупките, и след засъхване е обработката.
Благодаря Стефко.
Transporterr - специалист
е, не е чак неприятна гледката, по скоро действието. тука наоколо имаше една тема в която клетият човечец беше луднал от скърцането на гадинките :-D
Стефко - специалист
badves,
Защо не споделиш къде правиш тия красоти? Да не се окаже, че сме съседи?
badves - специалист
Стефко написа:
badves,
Защо не споделиш къде правиш тия красоти? Да не се окаже, че сме съседи?
В квартал беломорски се води но сме си още на къра.
Стефко - специалист
Знам къде е Беломолски. Ние сме в Белащица. Почти съседи - няколко км по въздух :lol:

Там има малко къщи с много големи дворове, за сега. След време ще се пренасели.
Последна промяна от Стефко на пет дек 23, 2011 7:58 pm, променено общо 1 път.
badves - специалист
:)
Последна промяна от badves на вт дек 27, 2011 6:39 pm, променено общо 1 път.
Стефко - специалист
В последните няколко години много интензивно се строи в тоя район. След време цялото пространство до околовръстното ще бъде застроено, а Белащица и Брани поле ще бъдат нов общ квартал. Само не знам как ще се казва. Може би Брани Белащица :?

За отбиването, защо пък не. Само ми дай географски координати.
badves - специалист
Стефко написа:
В последните няколко години много интензивно се строи в тоя район. След време цялото пространство до околовръстното ще бъде застроено, а Белащица и Брани поле ще бъдат нов общ квартал.
Имаш ли постройка в Белащица защото на снимката не се вижда или ще строиш?
Стефко - специалист
Постройка имам. И като си отидем там, там си живеем. Макар и още на бетон. Все е повече от нищо. Но така се строи само по време на отпуск. Имаше и снимки във форума, но ги изтрих от лични съображения. Мисля, че е останала само една снимка в къщи с метална конструкция.

Ето viewtopic.php?f=47&t=14626&start=100
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

Тема "Дървена порта за къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: