• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
kirofabv - специалист
Изображение

Имам подобен смесител и като постои 2-3 часа без да е пипано копченцето за отвеждане на водата отгоре или отдолу и след това се движи много трудно. Сякаш залепва и като успее човек да го бутне след това се движи много лесно. Имате ли представа какво може да му се случва ?
Крана отгоре няма такъв проблем например.
preslav - майстор
kirofabv написа:
Изображение

Имам подобен смесител и като постои 2-3 часа без да е пипано копченцето за отвеждане на водата отгоре или отдолу и след това се движи много трудно. Сякаш залепва и като успее човек да го бутне след това се движи много лесно. Имате ли представа какво може да му се случва ?
Крана отгоре няма такъв проблем например.
Дай още подробности - кога заяжда в горно или долно положение, за какво го ползваш (аз го ползвах за захранване на пералня и остатъчното налягане не позволяваше да се върне копчето в долно положение), кога ти се появи проблема (батерията е гаранционна или на няколко години) и т.н.
kirofabv - специалист
Батерията е на около 4 месеца. Гаранционна е.
Използва се по няколко пъти на вечер - след всяко използване на душа отгоре се клика надолу за да се изтече водата понеже иначе от слушалката остават да капят капки 2-3 мин след това и е кофти. Както и да е де - клика си се редовно.
Заяжда във двете положения - както е оставено за повече от около два часа.
preslav - майстор
kirofabv написа:
Батерията е на около 4 месеца. Гаранционна е.
Използва се по няколко пъти на вечер - след всяко използване на душа отгоре се клика надолу за да се изтече водата понеже иначе от слушалката остават да капят капки 2-3 мин след това и е кофти. Както и да е де - клика си се редовно.
Заяжда във двете положения - както е оставено за повече от около два часа.
Проблемът ти е никакъв щом е гаранционна - сподели го с продавача и си търси правата, щото всички са много велики когато трябва да ти набутат стоката си, но после се гънат ако трябва да удовлетворяват гаранция - имаш права, ползвай ги!
Успех!
jekasus - майстор
При слагане на маркуча за слушалката си презатегнал нипела(или как му викат там)отдолу. Не държа да съм прав, но съм поправял подобен проблем.

Прикачен файл

smesitelni_baterii-33-1290032968-colour_full-1.jpg
smesitelni_baterii-33-1290032968-colour_full-1.jpg (12.53 KиБ) Видяна 4017 пъти
kirofabv - специалист
Естествено, че ще го върна. Първо реших обаче да проверя дали проблема случайно не е в мен.
jekasus, ще пробвам да го поразхлабя, въпреки, че съм го затягал на ръка - то си имаше добро уплътнение и не му трябваше много натягане.
рашкета - специалист
Кире, колко даде за тоя смесител бре???
VLADO66 - майстор
Бaс държa, чe и слeдвaщaтa бaтeрия щe имa същия 'проблeм'. :razz:
ozimen - специалист
А пробвал ли си да завърташ леко бутона на ляво или дясно преди да го дърпаш-буташ?
  • 1
  • 2

Тема "Смесител за душ - клеясва или ... ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: