Ahmakov написа: Мойте са на неудобно място да ги гледам и затова се пуснах вътре по тръбите. Оказа се че заскрежават на ивици или постепенно когата не им достига фреон. Ама може да бъркам, че вътре е тъмно и не се вижда хубаво.Защо се нервиш бе човек - явно ти знаеш неща, които другите не знаят, но предполагам допускаш, че те знаят друго, което на теб не ти е известно. Идеята е да се обменят мнения и опит, да се помисли (на който колкото му е възможно - аз не претендирам за капацитет). С моя не голям капацитет си мисля, че ако проблема в неравномерното (ивичесто) заскрежаване е в недостига на фреон, то фреона има свойството избрателност (за едни тръбички е в недостиг, за други е в повече). И за да съм ясен говоря за нещо, което съм виждал с очие си и съм се чудил защо е така - външната "пита" е заскрежена на равномерни ивици по височина, примерно областта на три хоризонтални тръбички е заскрежена, следващите три не са зскрежени, следващите заскрежени и така до изчерпване на тръбичките.
Ахмаков, Ти май не си тук. Какви топло загуби кога съм говорел за това. Какви тъпи въпроси, кой започна с тъпи въпроси. На този същият Ахмаков за някакви осезатели и термостати. Наистина ме караш да се смея, ама и то от сърце. И като не знаеш отговорите на въпросите който ти зададох, по добре си замълчи. А ти явно не ги знаеш, господин експерт. Когато поискам да си закупя климатик и да го ползвам на отопление при 20 гр. навън ще се допитам до теб. Топло загуби признавам може да смяташ, ама другото май........... Или поне с такова впечатление останах аз.
И още веднъж заставам зад думите си за турските сериали. Време е да използващ и някакъв друг цвят бойчка. Аз изчезвам и ще те оставя да си нищиш сам и с други желаещи твой те таблици.