В момента в Бриколаж има промоция на ламиниран паркет най - тънката цена е 8.89 лв., но не ви съветвам да го купувате защото износоусточивостта му е едва 23. До него има ламинат, който също е на промоция струва 9.89 лв./кв.м, но е с коефициент на износоустойчивост 31 (която е сравнително висока) за информация ламината от 37 лв/кв.м е с коефициент 32. Цената му е тънка, защото е по поръчка на Бриколаж.
Off topic:От много скъп ламинат за домашни условия няма смисъл според мен и с хора, които съм си говорил.По- добре да си вземеш евтин и като го развалиш или ти омразне да си го смениш с друг пак евтин. Хем имаш нов паркет хем обстановката в стаята става друга и продължаваш да се радваш все едно си правил ремонт.
1. Един път когато направиш нивото за паркета, можеш да сменят паркета колкото пъти искаш няма да даваш допълнително средства.
2. Новото си е ново. няма значение колко струва( взе пак ще се гледа да си е хубаво не да прилича на OSB.)
Има една реклама на изхода на Стара Загора за към Бургас( след метр0) За ламинат за 6,99 лв/кв.м. В един магазин дето слагах паркет казаха, че са им казали че бил лош. ( Незнам все пак се падат конкуренция) Не съм го видял лично за да кажа какъв е.