• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
Liubo3 написа:
За липсата на осветление в работната кухненска част все ще се намери местенце.....
http://liubo2.snimka.bg/advertising/kuh ... 605890.big
Вярно е че с бар-плот ще се ограничи естествената светлина в помещението но частично решение е да боядисаш стените в цвят с много светъл нюанс, също да наблегнеш на добро осветително тяло.
Браво, много красиво и функционално
Ivo_Dinkov - специалист
tretre написа:
Миялна машина , бе брато...
Имаме миялна и смея да твърдя, че повече от веднъж седмично ако я пускаме, ще е разхищение на ресурси.
За две чаши от кафе или една купа от салата няма смисъл да пускам миялната, а и аз лично не търпя съдовете ми да отлежават по 4-5 дни вътре.
Когато изцапаме по два комплекта чинии- да, пускаме я веднага, но иначе е безмислено.
Много оффтопик станахме, де :roll:
root666 - специалист
У вас не ядете ли, не готвите ли, та имате за миене само две чаши?
torbalan - Дървен философ
драмата с отцедника е общо взето лесно решима...

слагаш каменен плот (най-добре гранит) вместо "термо" или както там му викат... и отцедник не ти е необходим :)

в къщи съм го направил така

плота ще ограничи светлината, но няма да я спре... все пак до колкото усещам - това е хол или всекидневна, стая в която най-много се стои вечер...
luul - специалист
Сега е така, но искам да разкарам плота от там и незнам къде да го сложа.
Мисля си да преместя мивката на мястото на печката но незнам какви са минималните размери на свободното пространство около нея за да е удобно.
Чувал съм, че архитектите имат справочници с норми за тези минимални отстояния но немога да открия такъв.

Прикачен файл

dnevna.jpg
dnevna.jpg (102.35 KиБ) Видяна 3085 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Mисията невъзможна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: