vk написа:А имаш ли идея да подменяш и конзолните кутии. Виж на снимката по-долу kopos kolin, чешки кутии, които позволяват закрепване по два начина, (1)-със крачета и (2) със винтчета. Кутиите могат и да се съединяват и да се образуват модул от 2-3-4 контакта, с обща рамка.
За конзолните кутии не съм мислил, защото са ми под тапетите

Искам и още нещо да питам. Имам един ел. модул към парното, който е 3 kW и някой път се налага да го ползвам. Дилемата ми е с ключ за бойлер ли да го направя или с някой силов контакт 25A от рода на този http://napravisam.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=36001 ? Този ми хареса, че влиза точно на стария контакт на мястото. Старият контакт на 16A и той си вършеше работата, но се е разхлабила едната жица и малко се постопи та викам да го сменя с нещо малко по кадърно...И още нещо...имам един разклонител, който тръгва от контакт зад един гардероб. Решил съм да му сложа контакт твърда връзка, но се колебая с какъв кабел - мостов или да си ползвам този гъвкавия за разклонители - от време на време се включва в него едно калориферче около 2.8 kW?