Видях тази схема някъде във форума, но нещо не мога да разбера как ще работи.Според мен няма начин да работи.Ако някой е на противното мнение моля да ме опровергае.
Прикачен файл
twoway2.jpg (13.64 KиБ) Видяна 3712 пъти
Прикачен файл
teves написа: но нещо не мога да разбера как ще работи.Според мен няма начин да работи.Схемата си е правилна но не зная къде се съмняваш.
Ако някой е на противното мнение моля да ме опровергае.
hladnia написа:Ако двата ключа са в това състояние не ми е ясно как ще светне .Сигурно греша но все пакteves написа: но нещо не мога да разбера как ще работи.Според мен няма начин да работи.Схемата си е правилна но не зная къде се съмняваш.
Ако някой е на противното мнение моля да ме опровергае.
Синия не се прекъсва със тъмно зеления (да приемем 0)
Червения е вход (по средата на двата ключа) зависимо на къде е ключа изход кафяво.
Прикачен файл
Mapek написа:За мен това е провокация. teves, би ли казал кой тук е дал тази схема. От къде изобщо я пейстна?Eто от тук я копнах http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 29474c9238
teves написа: Ако двата ключа са в това състояние не ми е ясно как ще светне .Сигурно греша но все пакколега а осъзнаваш ли че понякога се налага и да се изгасят лампите-е точно в това изгасено положение си го начертал
Прикачен файл
moimoimoi написа:Извинявам се грешката е моя .Как можах така да се подведа!teves написа: Ако двата ключа са в това състояние не ми е ясно как ще светне .Сигурно греша но все пакколега а осъзнаваш ли че понякога се налага и да се изгасят лампите-е точно в това изгасено положение си го начертал
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: