Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
masteradmin - майстор
Рокуелците ако обичате престането с този спам, защото ще изтрия всичките ви постове. Ако толкова искате да се рекламирате сложете си банер на сайта. :x :x :x
За контакти: webmaster@napravisam.bg
Стефан - майстор
Мастер, чудя ти се на търпението? То бива, бива, ама чак толкова!
камъните
ние сме с камъните( знаете кои)

Няма да споменаваме имена, за да не е реклама и да не се дразнят господата.

Не виждам г-н Специалистът кво толкова се пъне. Този форум е "Направи си сам", нали? Ами точно за такива хора решихме изобще да се занимаваме с това.

Благодаря на администратора че не ни е изгонил - може и да е трябвало, кой знае, щом така се дразнят хората.

Само малко цитат от по-горе ( и не сме го писали ние)

...Би било интересно да чуем малко история за фирмата ви и защо всъщност пазара ни е толкова беден на подобни услуги? ....

Ако форумците не могат и да говорят помежду си ще останат само специалистите - а те едва ли са много

Лек ден и успехи
Стефан - майстор
Вижте сега, господа камъни, нелегални като партизани!Достатъчно реклама си направихте. Да, аз определено се дразня от Вашето нахалство. Пуснахте си линк, добре. Цитирате мнения - ако някой се заинтересува, то той е достатъчно грамотен да отвори линка. Ако аз бях админ, за некоректно поведение - червен картон!
камъни партизани
Съжаляваме за безпокойството, което Ви причинихме.

Дано успеете да запазите здравето си при толкова притеснения и тревоги.
Гост
а между другото линка беше пуснат първо по-горе от друг ...

ТС
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 12:18 am, променено общо 1 път.
Стефан - майстор
Съжалявам, Emerald, но тук не е рекламна агенция, и ние не сме аборигени. Идин линк е достатъчен. А който се интересува, ще го разгледа. Не е нужно форума да се пълни с чат и снимки на камъни, нали?

Знам, че има начини, когато няколко заинтересовани лица пишат в една насока, с цел реклама. А уж са различни, и безпристрастни.
Айде нема нужда!!!
masteradmin - майстор
За реклама на фирми си има банери и точка. Форума е само за дискусии. Мисля че има много по интересни теми за които да спорим.
Гост
виж тва не е лошо като идея - имам една стена със зелена блажна боя дето то се чудим кво да я правим нито да я изчукам нито да я пребоядисам

Тема "Каменна или тухлена стена = 2 см български" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: