• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 45
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
schuldiner - майстор
bulhomes2 написа:
Прикачен файл:
025884737.jpg
Пода е супер, но много ме кефи и как се вижда двора през вратата. Адаш, надявам се, че няма да бетонирваш назад.

И мен много ме кефи, но ми се струва, че малко се е стеснила... Сега как ще вкара мотофрезата в хола?
Фло - специалист
Изображение

След като Вранча напомни за себе си ,мотофрезата ще минава през мястото на тази стена безпроблемно
ArturDent - Почти Безобиден
Е стеснена, стеснена, колко да е стеснена по 10 см от двете страни, заради профила на дограмата.
Ама той все пак се отваря.
Отвора е 140 см (90+50). Дори и още да надебелея ще влизам.
Доста полезна се оказа тази врата - от там натикахме почти всички мебели.

Bulhomes, няма да слагам бетон.

П.П. Стаята НЕ Е розова. Така изглежда от отражението на паркета.
Tsilkov - майстор
bulhomes2 написа:
Прикачен файл:
025884737.jpg
Пода е супер, но много ме кефи и как се вижда двора през вратата.
Ако и прозореца от дясно на нея беше до долу щеше да се вижда още повече :)
Бат Иво - специалист
Фло написа:
Изображение

След като Вранча напомни за себе си ,мотофрезата ще минава през мястото на тази стена безпроблемно
Защо по дяволите не си сложил кабелите в тръби :shock: ,толкова ли са скъпи в сравнение с това което можеш да си причиниш?
Бат Иво - специалист
bulhomes2 написа:
Прикачен файл:
025884737.jpg
Пода е супер, но много ме кефи и как се вижда двора през вратата. Адаш, надявам се, че няма да бетонирваш назад.
И толкова ли не са можли да ти монтират кутиите в линия? Извинявай за забележките порофесионално изкривяване.Весели празници.
ArturDent - Почти Безобиден
Ами те кутиите са си в линия, май. Поне крайният резултат е такъв.
Може би идиота с фотоапарата (аз) ги е докарал да изглеждат така. А и зидарията е крива. Мерихме разстоянието от пода.
А за гофрите - ами бая къртене щеше да падне. Например в коридора всичко над нивото на вратите трябваше да съборим. Бях писал - общо има към 1 км кабелак.

Тук вече лепя тухлички... червени в хола, сиво-бели в коридора.
Фугите ги докарвах с летвички дебели 1 см, личат си на снимката...

Изображение

Изображение
Бат Иво - специалист
Браво!А тия тухлички на каква височина си ги замислил? :partyman:
Стефко - специалист
Както Ви харесва, така си правете дома. Не се съобразявайте с всяко мнение. Защото тук зевзеците са повече от майсторите. А и тоя Бат Иво не знам колко може да ми бъде бати/аз съм на 59г. почти/, но започва леко да дразни с мнения по всяка тема. Това, че е гастарбайтер е ясно. Но съм склонен да се съобразя едва с 15% от неговите забележки. Извинения.
Tsilkov - майстор
Кое не си съгласен - за гофретата е напълно прав?Спестения труд и пари сега после при експлоатацията ще изхвърчи на вятъра,да не говорим за безопасността.За да се спести труд можеше да се слага гофре само между таблата и разпределителните кутии.Да не говорим ,че вместо къртене си има машини които режат канали.
Освен това форума не се казва "Пиши само ако си майстор"
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 45

Тема "Започна се... (Блог на строеж на къща)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: