Не съм адвокат на Велси, но както ти се "кефиш" в един от предните ти постове, мене пък ме дразни, когато някой си мисли или се се старае да втълпи на другите, че това което той може и умее, е непостижимо за никой друг. Мога да върша 99 неща, които на са свързани с професията ми - някои по-бързо, други по-бавно. И когато не зная, не ме е срам да питам. В този форум виждам ного хора, който се справят по същия начин това е много хубаво. От време на време се появява някой като тебе, който започва да обяснява на другите, че определена дейност е посилна само на тях - ВЕЛИКИТЕ МАЙСТОРИ И СПЕЦИАЛИСТИ, което меко казано е смешно и невярно.
Преди години, при всичките ми познания в областта, загубих 3 дни в безуспешни опити да инсталирам Windows 95 /от любопитство/, докото един не ми каза, че той не може да работи с бързи процесори. Понякога е нужно съвсем малко помощ за решаването на някой проблем.
Някой дейности изискват определена квалификация и апаратура, но инсталациата на новите ОS e eдно от най елементарните неща при работата с компютър. Аз винаги съм казвал, че ако не го удряш с чук по друг начин е много трудно да повредиш един компютър.
Преди години, при всичките ми познания в областта, загубих 3 дни в безуспешни опити да инсталирам Windows 95 /от любопитство/, докото един не ми каза, че той не може да работи с бързи процесори. Понякога е нужно съвсем малко помощ за решаването на някой проблем.
Някой дейности изискват определена квалификация и апаратура, но инсталациата на новите ОS e eдно от най елементарните неща при работата с компютър. Аз винаги съм казвал, че ако не го удряш с чук по друг начин е много трудно да повредиш един компютър.