• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
kirofabv - специалист
Моя смесител не е точно същия като модел - аз съм си писал - подобен. Обаче jekasus веднага е разконспирирал от къде вземам картинката :-D

@ozimen - пробвал съм. То само надясно може, на ляво се развива бутончето, но няма ефект :)
Чаро - Акълия
Кога дърпаш лоста- при спряна вода или при пусната? Кога заяжда?
Spokoiniq - майстор
Разглобява се, едно бутало шибано с гумен опръстен май беше, видимските са така.Одървя се гумата или котлен, или ръжда, но е адски малоумен принципа на работа, ненавиждам идеята.При падане на налягането се прехвърля водата само надолу, няма такава глупост.
kirofabv - специалист
Чаро написа:
Кога дърпаш лоста- при спряна вода или при пусната? Кога заяжда?
И в двата случая.

п.п. при падане на налягането не прехвърля отдолу. Не прехвърляше дори когато беше ново. Явно го няма като екстра.
kirofabv - специалист
В крайна сметка май няма оправия и ще го връщам. #-o
marian1 - майстор
Подкрепям Спокойния - Имал съм същият проблем - гумичката и натягането е проблема!
kirofabv - специалист
Ако сменя гумичката имам ли някакъв шанс да изкарам повече от 2-3 месеца пак или той принципа е тъп и няма спасение?
VLADO66 - майстор
Принципa e тъп-кaто пуснeш горeщa водa гумaтa сe 'свaрявa' рaзширявa сe и почвa трудно дa влизa в лeглото.
marian1 - майстор
Ще си решиш проблема, когато: Разглобиш, разбереш какъв е О-пръстена, и си потърсиш по качествен!
  • 1
  • 2

Тема "Смесител за душ - клеясва или ... ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: