• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
velsi - Почетен майстор
Брояча за идиоти е пуснат отдавна и да ти кажа доста бройки има там. А за всички злобеещи вземете разгледайте линка, който Стефан е дал и ще се убедите, че в случая е абсолютно прав!
Ако теми като, цитирам: "В кой крачол си го носите ...", "[Анкета] "Най-добър спамер"", "до какво води НЕпиенето на алкохол..." или "Татуировката ми" особено много ви допадат и държите да има и в нашия форум такива, то това е съвсем друг въпрос.
Борис - специалист
В смисъл ? Нищо не разбрах !
velsi - Почетен майстор
Колкото си разбрал - толкоз. По-ясно не мога да го кажа. Дано останалите да са разбрали.
Борис - специалист
И по ясно да го кажеш - пак нищо не разбрах ! Дано има останали !
Тани - модератор
Здравей и от мен!

Поздравявам те !

От бързия преглед върху твоя профил останах с впечатление , че си едно добре изглеждащо момиче, което е технически доста грамотно и има чувство за хумор. Дори само тези качества са трудно съвместими по принцип , а имам приятното предчувствие , че това не е всичко :-D

Радвам се че си сред нас!
EDI - майстор
Ами Велси иска да каже, че ЕЛИТАРНИЯ форум е някъде другаде.В този се случва и да се пошегуваме и позабавляваме, което явно на някои съфорумци не им допада.Все пак не сме масонска ложа или тамплиерски орден.
Стефан - майстор
EDI написа:
Ами Велси иска да каже, че ЕЛИТАРНИЯ форум е някъде другаде.В този се случва и да се пошегуваме и позабавляваме, което явно на някои съфорумци не им допада.Все пак не сме масонска ложа или тамплиерски орден.
Лошо няма, ако мастера изпусне форума и позволи разводняването му. Но аз не искам да гледам сеир. А който иска да си избива комплексите, да отвори този линк http://clubs.dir.bg/, и да си избере нещо подходящо за развлечения :lol:
Даже има и шантав клуб.
EDI - майстор
Защо, бе градски.Тя самата тема предполага забавление и отмора.Другите въпроси ги решаваме по-нагоре. :)
$64EN - специалист
здравей и от мен.
радвам се , че във форума влизат всеповече и повече добре квалифицирани и с чувство за хумор хора :supz: 8-[ =P~ :tonqe: :klatsch: :2thumbs: :kg: :santagrin: :mg: :ug: :group3g: :tgrin:

желая ти всичко най занапред
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Hellooooooooo и от мен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: