Всичко за дърводелството
Тани - модератор
В хелпа всичко е обяснено много подробно! Аз дори съм си го отпечатал и докато чаках пред зъболекарския кабинет преди няколко месеца я изучих напълно. Питай каквото не ти е ясно1
YZF
Ами немога да разбера,къде се въвеждат размерите на плоскоста от която ще се режът детайлите, задължително ли е да се отбелязва и канта? В Материал се въвежда плоскоста, а в формати, размерите на желаните детайли,или се бъркам?Това достатъчно ли е за калкулацията на плоскостите? А в Преизчисляване какво по точно се прави? ](*,) Сигурно ще ви се сторят глупави въпросите,ама нещо немога да я схвана тая програма, 3ds max-a уж е по-сложен,ама като я има книгата с обяснените неща нагледно, всичко става много по лесно:), и без проблен си работя на него.
Тани - модератор
Във формати въвеждаш размерите на целите плоскости в ляво , а в дясно по коко броя на коя дата са закупени.
Когато си избереш какво трябва да се реже и се изчисли , мисля че те питаше дали да го приспадне от наличните количества или само да го отпечати.

Твоята програма на български ли е? Моята е на английски.
YZF
Ами това за датите какъв смисъл има? А къде се въвеждат размерите на детайлите които искам да бъдат изрязани? И след това къде се калкулират? Ами програмата я инсталирах на Български, но help-а си е на Английски, и немога целия да го разбера.
Тани - модератор
Ами не е лошо да си разпечаташ Хелпа и някой който знае английски да ти помогне! Ако си до мен ше ти обясня всичко за 5 минути , но със сегашния начин на комуникация ще ми е доста трудно да ти обясня всичко от А до Я !
а на руски поне няма ли някоя програма?
Тани - модератор
Pro100 , но е по-сложна
YZF
Тани имаш л.с.
А Optimik на мен ми се струва по-сложна от PRO100, незнам защо:)
YZF
Имам само 5 въпроса за Optimik:). Къде се въвеждат размерите на плоскоста, къде размерите на детайлите, и това достатъчно ли е за изчисляването и как и къде се извършва то?

Тема "Търся програмка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: