Всички имаме коли, нали ?
Бат Иво - специалист
Два въпроса приятели.Смених СД-то на колата и открих че има усилвателче на антената (ориг.зад стария касетофон) което се захранва от буксата на касетофона.Колата и касетофона са 97г. Усилвателчето го махнах тъйкато мисля че като е нов модел СД няма нужда от него.Въпроса ми е ще има ли файда да си го върна и с кои изход да го свържа?С оранжевият кабел Power Antena или като нов модел няма такъв изход.Вторият въпрос винаги ли свързвате изхода turn on + (positivo encendido *ES*) СД-то си работи и без него бях го свързал с фаровете но като ги пуснеш се включва радиото а като ги спреш гасне.Та затова го откачих.Знам че навремето връзвахме същият кабел на едно с постоянният + .Аз сега го изолирах .Редно ли е да е така. :partyman:
romanpm - майстор
Бат Иво написа:
Два въпроса приятели.Смених СД-то на колата и открих че има усилвателче на антената (ориг.зад стария касетофон) което се захранва от буксата на касетофона.Колата и касетофона са 97г. Усилвателчето го махнах тъйкато мисля че като е нов модел СД няма нужда от него.Въпроса ми е ще има ли файда да си го върна и с кои изход да го свържа?С оранжевият кабел Power Antena или като нов модел няма такъв изход.Вторият въпрос винаги ли свързвате изхода turn on + (positivo encendido *ES*) СД-то си работи и без него бях го свързал с фаровете но като ги пуснеш се включва радиото а като ги спреш гасне.Та затова го откачих.Знам че навремето връзвахме същият кабел на едно с постоянният + .Аз сега го изолирах .Редно ли е да е така. :partyman:
Едва ли има нужда от Антенен усилвател , оранжевия е за да ти се включи антена която се удължава телескопически , втория + е за памет на запаметяването на станциите. По-новите работят само когато вкараш контактния ключ , а моето е на постоянен+ :rock:
Бат Иво - специалист
Мерси приятел.Тези неща ги знам исках да разбера има ли смисъл от усилвател и откъде съшият взима + .Както писах античният касетофон изкарваше + за антената фабрично ( явно трябва да се простя с тази опция).Колкото до постоянният плюс и аз съм го свързал така и работи перфектно но ме озадачава свободният * контакт + * :prost:
ХУЛИГАНЮ2 - специалист
А каква марка е този пусти касетофон?
Чаро - Акълия
Не съм много на вътре в материята, но не е ли син кабела за авто антената?
Червения и жълтия трябва да са + кой за памет, кой за старт -друга бира.
Мисля че жълтия е за памет, червен за старт...
Не би трябвало да има нужда от усилвател, ако решиш да го върнеш го вържи на синия кабел. Да не смуче от акумулатора.

Тема "Авто СД-Плеър *свързване*" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: