Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
VLADO66 - майстор
С това спаралелемале направо ме уби :-D Можеше да му кажеш да пусне мостчета между силовите клеми
fikata - майстор
VLADO66
С мостчета може да се направят както паралелни,така и последователни свързвания.Зависи кой как разбира премостването :-D
Няма страшно.Има време да научиш и други термини.
Последна промяна от fikata на ср яну 11, 2012 5:59 pm, променено общо 1 път.
VLADO66 - майстор
Самия термин ми направи страшно впечатление.И ако не са паралелно за какво му е контактор :-D
Krass - майстор
Ако се спаралелят силовите контакти и токът мине през трите полюса на термичната, кога ще изключи от претоварване? Като изгори маторя .
fikata - майстор
Krass
Намали малко това пушене :weedman:
Krass - майстор
В този случай за сигурност при сработване на термичната защита е тази фаза да мине последователно не през един елемент на защитата а през два или три последователно..
Ти това виждал ли си го някъде по света. :lol: Ако ти събера глупостите, които си написал в тоя форум... Но пък ти свалям шапка за ентусиазма.
kam34 - специалист
Ако няма да го слагаш в оригиналната му кутия с "бутоните" махни двете оголени пластинки на единия помощен контакт играещи ролята на пусков бутон да не срещнеш другото лице на тока. :lol:
fikata - майстор
Ако ти събера глупостите, които си написал в тоя форум.
Прочетох твоите творения тук.Единственото,което научих от тях,че жестоко са те нахапали оси и си станал непоправим трол. :-D
Krass - майстор
fikata написа:
Ако ти събера глупостите, които си написал в тоя форум.
Прочетох твоите творения тук.Единственото,което научих от тях,че жестоко са те нахапали оси и си станал непоправим трол. :-D
:lol: :prayer: Това ми хареса. Пич, не се обиждай, разбрах че ти е ясно как стават нещата, но в случая показвайки на другите колко ти си в час , а те не, не им помагаш. Ако искаш да си полезен обясни простата класическа схема и не хвърляй хората по дърветата. Мостчета, последователно свързване на термичната, това само обърква и не помага. И последно: Тук говорим за ток, а не за ВиК.При ВиК-то трудно ще удавиш някой със съвет, но с тока шега не бива. И съвет към нуждаещите се от помощ. Потърсете познат, приятел или друг , който да ви помогне. Свързването на проста схема не е като да ти налепят плочките в банята. Всеки би помогнал за 10 мин. работа и 2 часа надпиване. :partyman:
ben84 - специалист
.
Последна промяна от ben84 на чет яну 12, 2012 11:10 pm, променено общо 1 път.

Тема "Свързване на контактор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: