Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Vremenen - помощник
Мерси за отговора chaparа. Това, което разбрах от търсене на майстори за ремонти и т.н. е, че общо взето е по-добре да дам на един качествен майстор да свърши голяма част от работата по апартамента (а защо не и целия апартамент, ако може да свърши и другата работа), защото това е по-добрият вариант от работата на парче и за всички да викам отделен човек. Защото единият прави едно, после идва друг и казва, че нещо не е както трябва или се разминава с неговия модел на мислене и начин на работа.
рашкета - специалист
Ами цената ти е супер.А пък мисленето ти е още по.Хубаво е един и същ да е или бригада, че да няма после оправдания.
chapara - майстор
рашкета написа:
Ами цената ти е супер.А пък мисленето ти е още по.Хубаво е един и същ да е или бригада, че да няма после оправдания.
Именно :supz:
tzoniopopovo - напреднал
Дано не ти прозвучи песимистично но ми се струва доста ефтиничко и дано не ти се налага да търсиш друг майстор. Ако можеш първо погледни работата му първо и тогава го наемай. [-o<
jekasus - майстор
tzoniopopovo написа:
Дано не ти прозвучи песимистично но ми се струва доста ефтиничко и дано не ти се налага да търсиш друг майстор. Ако можеш първо погледни работата му първо и тогава го наемай. [-o<
Дай реална цена, че и ние да не се прекарваме.
П.П. - всеки майстор си има цена, въпроса дали го препоръчват после.
Vremenen - помощник
Майсторът е препоръчан от приятели, не съм го избирал по обява. На доста хора е налепил плочки в нашия квартал, също така е работил в Германия. Когато ми обясняваше детайлите по банята ми направи впечатление, че разбира, защото общо взето за всяко нещо, което каза, че ще направи, се обоснова защо ще го направи и защо ще стане по точно еди кой си начин. Смятам да купувам плочките заедно с него и направо да почва да ги поствя, само че не знам дали лепилото ще хване добре, ако температурата падне под -5°C и изобщо дали е добра идея, ако няма отопление в апартамента, да се поставят плочки през зимата.
boreto1 - специалист
Хващаш си майстора и да ти направи целият ремонт ,ако му трябва някой той ще си намери за цената се разберете винаги :wink:

Тема "Идея за банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: