• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Мунчо - специалист
vladilen написа:
За транспорта може и да се поспори, но не това е проблема :yawinkle:
Въобще нямам намерение да споря, вярвам че можеш :lol: А и не виждам проблем :yawinkle:
vladilen написа:
Що пък не виждам и чугунени камери (без транспрорт/нашенски) на такава цени!
Наистина, защо ли ... :yawinkle:
vladilen написа:
А и съм далеч от мисълта, че гореизброените камери са произведени във Франция, да не говорим, че може би се правят по близко до България отколкото до Франция... :rolleyes:
Верно, далеч си от мисленето ... :yawinkle: За твое сведение - посочената горивна камера e на Cheminees Diffusion, която е дъщерна на Cheminees Philippe ... ако това изобщо ти говори нещо :wink: Също така лично съм присъствал и наблюдавал процеса на производство и леене на въпросния модел във Франция, имам снимков и видео материал! Така че си намери друга тема да си чешеш езика :yawinkle:
vladilen написа:
Криза е! Цените падат още :tonqe:
http://www.castorama.fr/store/Foyer-fer ... l#prodTabs
Ами купувай, какво чакаш :tonqe: :

А що се отнася до този твой пост
vladilen написа:
има я ... :weedman:
http://www.invicta-sa.com/portail/image ... 677245.pdf

Изображение
а ето че можело цената да е каквато трябва (това е от началото на 2010)
Не ставай смешен :lol: Двете камери нямат нищо, ама нищо общо!!! Имай предвид, че целта на всеки форум е даване и получаване на качествена информация, в полза на потребителите! Ти правиш обратното! Не е зле когато нещо не ти е ясно, да питаш, преди да се изказваш неподготвен :yawinkle:
vladilen - специалист
Мунчо написа:
Не ставай смешен :lol: Двете камери нямат нищо, ама нищо общо!!! Имай предвид, че целта на всеки форум е даване и получаване на качествена информация, в полза на потребителите! Ти правиш обратното! Не е зле когато нещо не ти е ясно, да питаш, преди да се изказваш неподготвен :yawinkle:
peace? :weedman:
vladilen - специалист
опаааа ...
цитат от собственик
"виж какво снимах под пепелника а производителя е INVICTA"
http://bgremonti.com/forum/viewtopic.ph ... a&start=15
:partyman:
Transporterr - специалист
искрено се веселя на такива експертни мнения :lol:
vladilen - специалист
Мунчо написа:
Верно, далеч си от мисленето ... :yawinkle: За твое сведение - посочената горивна камера e на Cheminees Diffusion, която е дъщерна на Cheminees Philippe ... ако това изобщо ти говори нещо :wink: Също така лично съм присъствал и наблюдавал процеса на производство и леене на въпросния модел във Франция, имам снимков и видео материал! Така че си намери друга тема да си чешеш езика :yawinkle:
прекрасно и ние сме се интересумали но по любителски
сигурно ако си вносител това ще ти е интересно

Прикачен файл

Copy of list_app_ind.zip
(730.14 KиБ) Свален 1827 пъти
Мунчо - специалист
vladilen написа:
...сигурно ако си вносител това ще ти е интересно
Много добре знаеш, че съм вносител :yawinkle: А знаеш ли това дето си го постнал какво е? Защото аз знам :yawinkle:
Transporterr написа:
искрено се веселя на такива експертни мнения :lol:
Ако визираш мен, интересно ми е какво толкова забавно виждаш :? Ако виждаш някакво несъответствие, моля да го посочиш :)
vladilen - специалист
Мунчо написа:
vladilen написа:
...сигурно ако си вносител това ще ти е интересно
Много добре знаеш, че съм вносител :yawinkle: А знаеш ли това дето си го постнал какво е? Защото аз знам :yawinkle:
ако имам въпроси ще питам
10х
Мунчо - специалист
vladilen написа:
ако имам въпроси ще питам
10х
Питай, все някой може да ти отговори :lol: А в случай, че не си разбрал предния ми пост, имах предвид не марката, а моделите на камерите, дори размерите им са различни, ама кой да гледа .... :yawinkle: Между дълбочина 380 и 398мм има разлика, не мислиш ли? Я да видим сега кой не е ходил редовно на училище ... :lol: Ако искаш да поспорим и за димосборника? .... :yawinkle:
Transporterr - специалист
Мунчо написа:
Ако визираш мен..
..погледнеш вътре в камерата в горната част има ли една плоча която е почти от край до край по ширина и дължина а по периферията има процеп около 1.5 см.Ако е така е Инвикта но много стар модел , или не е правена във Франция.
по скоро това имах в предвид :-D
ако ти си го казал, значи за тебе става въпрос. каквото и да е, въпросният индивид за пореден път блести с гадателски и свръх естествени способности. което фактически искрено забавлява :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

Тема "Камина, но каква ...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: