• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stiv1961 - майстор
lov написа:
А относно големината и аз не знам май ще трябва да спретна един по малък. Както се вижда от кадрите бях се подготвил за голямо печене щото народа беше много ама валандърчето ми отхвърли бая материал което честно не очаквах.
Сакън, недей, големия събира и малко и много мръвки докато малкия.....Моя е 510 мм а съм чувал, че най-големите са 760 мм :) Такъв да набарам.... :?
lov - майстор
Кат ходя да диря малък ще видя какво е останало. Имаше цяла купчина и аз много не подбирах гледах да не е крив само. Дано не са ги закарали на вторични че си разчистваха площадката от стара техника.
А то че големия побира и много и малко е едно на ръка ама подобна идея ми се въртеше в главата като на колегата с джантата. А пък от много валандъри глава не боли. :lol: Всеки според менюто пък и ако трябва и двата заедно. С другите барбекюта може и кръчма да отворя щото имам и още ама не съм ги вадил за снимките. :-D
filmatoplo - майстор
:partyman: Супер , моите дръжки са настрани и заварени отдолу :wink: , така не ми пречат като се размятам с решетъчната лъжица , и не ми пречат като захлюпвам нещо с Валандъра :wink: и като го закачам на 1 пирон на една греда си виси по прибрано :wink: -абе въпрос на вкус .....на мръвките :-D .
OwnerBG - специалист
kapanec написа:
Ако някой има излишен диск за даване да ме има на предвид :prayer: :drinkers:

Пишете ме и мен ако се появи диск. Сапикясах се от снимките ви. Засраметьеее сее.
OwnerBG - специалист
OwnerBG написа:
kapanec написа:
Ако някой има излишен диск за даване да ме има на предвид :prayer: :drinkers:

Пишете ме и мен ако се появи диск. Сапикясах се от снимките ви. Засраметьеее сее.
Абе пиша се аз, ама не чета лични съобщения.
Филматопло имаш лично съобщение.
И покана за 3 март да се ззззборим в Копривщица с валандарите.
Тодоровден ще е, национален празник ще е, Валандаровден ще е, буре с вино ще се изтъркаля, и разни други НЕДИЕТИЧНИ нещица ще мъчим.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ей го моя Валандър - сега разглеждах едни снимки от лятото:

Прикачен файл

DSC03567.JPG
stiv1961 - майстор
LazarGanev написа:
Ей го моя Валандър - сега разглеждах едни снимки от лятото:
Извинявай, но това не е никакъв ,,валандар" а някакъв парти-грил на газ :-D .
Не е партигрил на газ - това е една чугунена плоча, която е оребрена от едната страна, а от другата е равна (може да се ползва и от двете страни. В момента на снимката е сложен на газовия котлон, но в гората съм я слагал на 2 камъка и отдолу паля огън. Мога да и направя обръч с 3 крака, но така е по-удобна за носене по пикници. Тук на снимката сме на едни бунгала на Шкорпиловци, газовия котлон си го носим така или иначе - колко му е да сложа и една плоча в багажника :)
stiv1961 - майстор
Лазаре, да ти обясня, валандар се прави от диск за дискова брана :) .Изработката е ,,крадена" от оф-роуд форума./Само да не ни усетят, че ще искат правата за патента :-D /
Разбрах ти забележката - трябва да сложа кавички - моето е "Валандър" - демек - менте на ментето :-D
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: