• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
BARD - специалист
Транспортирчо мисля че въпроса е ето за тази плоча която се нарича дефлектор и формата и е запазена марка на ИНВИКТА всичко останало което е със различна от тази форма монтирано във същият модел горивна камера на фирма ИНВИКТА си е менте .
Освен това модела който се коментира е от преди 6-7 години специално произвеждан за страните от бившият соцлагер
няма никакви допълнителни опции дори и опцията "чисто стъкло" и е предназначен за вграждане във камини със открито огнище морално остарял модел затова и цената му във Бриколаж е такава.

Прикачен файл

Дефлектор.jpg
Дефлектор.jpg (61.77 KиБ) Видяна 4157 пъти
Transporterr - специалист
BARD написа:
Транспортирчо мисля ...
браво! =D>

И ? ти сигурно си ял семки с инжинерите на инвикта, или се сети тази сутрин като се събуди? :)
а пропо би ли се представил с кратка автобиография, която да включва номер на обувки, пълна кръвна и зъбна картина и разбира се снимка на кучето си? иначе репутацията ти ще отлети за канада на 6 ти коловоз :lol:
BARD - специалист
Семки не чопля още по малко със инженерите на Инвикта но преди малко разгледах форума ти и мога да кажа че си го напълнил със доста крадени от чужди форуми и сайтове неща.Защо така ?Нима нямаш собствени знания или така е по лесно.
мастарчо-драгомирчо :lol:
:censored:
Гъз Хол
Лиза Ми Шпека
и още много други знайни и незнайни .. :-D

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=361333
vladilen - специалист
Окака Чука написа:
:?
Нека има конкуренция :razz:
Ама като пазара се е посвил.... :yawinkle:
Нека обаче добрия тон във форума да остане, както и ползата от това, кой каквото може и иска да сподели или пък да разбере... за ползата говорехме...
:partyman:
Последна промяна от vladilen на вт яну 17, 2012 5:32 pm, променено общо 2 пъти.
Окака Чука - специалист
Путко Мафани,
Фанети Мазакура
:wink:
Мунчо - специалист
Transporterr написа:
:censored:
Гъз Хол
Лиза Ми Шпека
и още много други знайни и незнайни .. :-D
Окака Чука написа:
Путко Мафани,
Фанети Мазакура
:wink:
"Колеги", мислите ли, че подобен форум е място, където да демонстрираме лични пристрастия и неприязън?! Да не говорим за елементарно възпитание!!! Все пак темата е .... :yawinkle:
какви пристрастия ? :?

след хипер аргументираното и турбо компетентно изказване на този Бард в каминостроенето мастар-драгомир какво може да се каже повече по темата? :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

Тема "Камина, но каква ...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: