• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
BARD - специалист
Е щом мислиш че няма какво да се коментира . :thumbs: Хайде остани си със здраве.
Мунчо - специалист
Transporterr написа:
какви пристрастия ? :?
Ами и за слепи е ясно, че явно не се обичате много, но трябва ли да го правите публично достояние?! Кой го интересуват Вашите отношения?!?! Темата е за камини, нали?
Transporterr написа:
...след хипер аргументираното и турбо компетентно изказване на този Бард в каминостроенето мастар-драгомир какво може да се каже повече по темата? :)
Ами може да кажеш твоите аргументи например :yawinkle:
Transporterr - специалист
за кое бре човек ?
да гадая по снимка без снимка или по разкази на очевидци и радиослушатели ? :)

дали еди коя си камера била оригинална инвикта, имала ли дефлектрор или не, и колко сантиметра фактически имало около него за да била категорично и без съмнение произведена в франция а не в провинция Хъйлундзян ?
аз да не съм бабата на Азис да гадая, пък и честно да си призная .. не ме интересува :)
аа и защото била в практикаж на такава цена, трябва да я оплюя че е менте.
е за какво това си е печица, който си му ляга на сърдцето да взима и да се топли :)
Мунчо - специалист
Transporterr написа:
за кое бре човек ?
да гадая по снимка без снимка или по разкази на очевидци и радиослушатели ? :)
Ами да, съдейки по подписа ти, явно си профи, нали? Ако наистина си такъв, не е необходимо да си гадател, за да можеш да диагностицираш даден проблем, още повече че двете обсъждани камери нямат нищо общо една с друга! Очевадно е!!! ОК, дай вместо да си приказваме глупости, да анализираме ситуацията. В случая действително Драго/ако е той/ не е прав за някои неща, както пък е прав за други. Ето малко факти:

1. Действително плочата се нарича дефлектор или отражател.
2. Всяка горивна камера има отражател/дефлектор, независимо от формата и размера. Има камери и с двойни, дори и с регулируеми дефлектори.
3. Във Франция няма различно производство, за различните държави.
4. Действително посоченият модел е за вграждане в съществуващи огнища.
5. Няма "екстри", няма и как да има .... за тази цена :yawinkle:

Бих добавил, че въпросният модел не е подходящ за недобре функциониращи комини /каквито в България са може би 80%/, поради спецификата на димосборника, или по-точно липсата на такъв.
Този диалог обаче нямаше да се състои, ако vladilen не беше давал "съвети" на хората, без да е запознат с материята. vladilen, нищо лично, надявам се че ме разбираш.
Транспортер, не мислиш ли, че този начин на диалог би бил много по-полезен на потребителите, които тепърва ще четат темата? И съгласен ли си с гореизложеното от мен?
vladilen написа:
Нека обаче добрия тон във форума да остане, както и ползата от това, кой каквото може и иска да сподели или пък да разбере... за ползата говорехме...
:partyman:
Точно за това иде реч! :yawinkle:
хехе аз съм ок :) :2thumbs:
въпросът е че тази тема малко си гоним опашката..

какво търсим или каква задача има за решаване?
мъчиме се да разберем по двете снимки, че това са две различни камери ли? :)

някой (владилен) иска камера която е с добри параметри и която се родава тук за 800-900лв за 295 или 449 лв.
Пропълзя и обвинението че видиш ли нашите търговци- изедници слагат поне 200% печалба. Неги(ви) защитавам и не съм им ровил в джобовете колко слагат. но звучи леко несериозно да обясняваш как може да си купиш камина от онлайн магазин на полвин цена..
е след като му намекнах още в началото, че няма как да се случи, дори той самият да се превърне ей така в дядо коледа или вълшебникът от изумрудения град мисля че се поизчерпа темата
след това ти му обясни, почти шамаросвайки го ( :-D ) че няма дядо коледа, дори самият това да е той.и мисля че човклът разбра. дори на гръб да я носи от франция или с "всичките американски криле" няма да излезе на такава социална цена. за съжаление.
до тук добре, да влезе не убитият, ами този който нещо не разбра (дано да не съм аз :-D )
и о какво чудо в онзи форум(не съм казал каналджийски не съм не съм) тутакси се заражда интерес именно към такава тема :)
и кой мислите че е най отзивчив .. не казвам и да ме биете с пръчки пак не казвам :stumm:

все пак за да не злупотребявам с идеята за мир и щастие между форумите ще сложа последното в ситен шрифт :razz:
Мунчо - специалист
Ясно, за пореден път се убеждавам, че никога няма да се оправим, но ще си ходим "оправени" :cry:
глупости всичко си е ок. просто много на сериозно взимаш интернет, форумите и вероятно живота като цяло. а да се взима на сериозно живота , не е много сериозно :)
vladilen - специалист
http://www.mr-bricolage.bg/news/240
ако някой се интересува от френска горивна камера <500лв остават няколко часа ако има наличности :yawinkle:
BARD - специалист
Дай малко инфо да видим какво точно купуваме. :yawinkle:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

Тема "Камина, но каква ...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: