• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 31
Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
sstefanov - майстор
Ще инвестирам когато получа точни отговори на въпросите си.
До тук - кръгла нула и общи приказки.
tgv - специалист
Следите остават. Останах с усещането че след всеки мой пост, Ми дишаш в гърба. Май не си пил вода от Б.И.? И не си държал Ж.Д.!
velsi - Почетен майстор
А ти до кога смяташ да ни убеждаваш в нещо, което е очевидно, че няма никакъв смисъл? Или просто се забавляваш в тази тема?
Тани - модератор
tgv , ще правиш ли в крайна сметка изводите или ще си правим лаф?
Кажи с две думи от къде идва това по-високо от 1 КПД? Вече 12-та страница се ахаа да кажеш и се отплеснеш на някъде! Дай сега с две три изречения - кратко и ясно!
tgv - специалист
С Темата приключих! В 11 стр. само отговарям на Въпроси. Мисля че се представих на Ниво! Време е да поставя и Аз някой въпроси?
Велси кога ще се научиш да четеш?
velsi - Почетен майстор
Да чета се научих навремето, още преди да тръгна на училище. А твоята тема спрях да чета някъде по средата на 2-ра страница.
Krass - майстор
Крайно време е някой да изтрие цялата тема . :blabla:
LazarGanev - "Велик майстор"
Каквото е могъл - казал го е. Човека си се забавлява, стига сте му повдигали темата и самочувствието :cool: Цялата е за триене
Тани - модератор
Напротив - ти казваш как мислиш , че ще стане , а ние ти отговаряме с формули и закони защо няма да стане! А въпросите се правиш , че не си ги видял! Не ме карай да събера всички въпроси на които не си отговорил на едно място! Кажи къде се представи на ниво - та ти дори не можа да разбереш голяма част от въпросите , камо ли да им отговориш!
tgv - специалист
Велси, не спирай да четеш даже и когато по ТВ дават нещо интересно, защото губиш връзката!
Бре Бре не мога да на смогна. Да пускам ли списък?
Последна промяна от tgv на вт яну 17, 2012 10:55 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 31

Тема "ЕЛЕКТРОДНО - ЕЛЕКТРОЛИТНО ОТОПЛЕНИЕ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: