Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ivayloandreev - помощник
Според мен, кирливите ризи, носят управата на училището, но не и домакина.Не го защитавам защото ми е приятел, а защото му се казва на него какво да прави.Той беше решил, да вика фирмата правила ремонта и да ги накара, те да го правят, но са му казали, че нещата стоят по различен начин и няма как, те да се ангажират с този ремонт.Има нещо, но едва ли ще го разберем.Домакина прави това, което му се каже, той нито сключва договор, нито може да прави уговорки за ремонти, каквото му се каже, това прави и сега му казват да оправи тези плочки с минимални средства, и аз като негов приятел, който има някакъв опит с плочките, реших да му помогна, естествено той ме помоли за помощ, и аз приех.Не съм длъжен с нищо по принцип, но човека се е притеснил много, защото не знае какво да прави.Не че и аз знам, такова нещо никога не ми се е налагало да правя, но ще се импровизира със сигурност.
chapara - майстор
Н е Ви слуша главата :mrgreen: :mrgreen: :-D
boreto1 - специалист
нищо не става - кажи на домакина ги изрине с една лопата ,а ти една кампания за благотворителност към фирмите за плочки да направят подарък една тоалетна на децата ,и викни господарите да снимат падналите плочки на текущата нова тоалетна и те ще попитат защо падат-
Не се майтапа много ,ама това е гавра с вас от страна на изпълнителят строител и жив обир на у-щето
Другото става ма за 1 месец после пак е проблем
valqk - специалист
Там ще ходят деца!
Нали знаеш как реже фаянса? Ами като падне на някой първолак на ръка/глава, после ще се радваш ли, че си помогнал на някой, да не си загуби работата(което може и да не стане)? По-добре да си загубиш работата вместо, после цял живот да ти тежи, ако стане нещо!

Най-доброто замазване на ситуацията е да се съборят плочките и да се постави управата пред свършен факт - те сами са паднали (както Тани каза) или сте се опитали, но те са паднали при опит за пробиване, защото са висели на косъм.

Игнорирайки, че си играете без да съзнавате с живот на деца (1 или повече!): Заради такива хора, които се опитват да замазват стават инциденти, пак заради тях има и такива дето не си оправят ла****а след себе си.

Дори и домакина да не е съгласен бих съборил стените, уж, че ще ги оправям. Това в училище няма място!
Знам колко е гадна цялата история в училищата и как хората ги е страх от директорите, личен опит в семейството.
Също предполагам, че едва ли ще го уволнят ако каже - пробвахме, ама всичките паднаха. :)

Може да се подшушне и на родители, на които им пука - да викнат господарите. Да видим дали няма ф-мата да си го оправи... :^o
Има варианти!
Искрено се надявам да не вземете да ги правите!
ivayloandreev - помощник
Добро утро, май сте прави, не знам, ще помисля сериозно и ще го обсъдя с домакина и ако не излезе някакво решение, което ще гарантира безопасността на децата, няма да се ангажирам да помагам с ремонта.Днес ще ида до училището и ще му обясня как стоят нещата, може и да направя някоя снимка да ги видите, но то май решението на проблема ще си остане "бутането".

Тема "Проблем с отлепени плочки в училищна тоалетна." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: