• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 45
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
schuldiner - майстор
.
Последна промяна от schuldiner на пет яну 13, 2012 7:29 pm, променено общо 1 път.
ArturDent - Почти Безобиден
Колеги..... аман....
Има си ЦЯЛ РАЗДЕЛ за отопление тук.
И доста компетентни хора.
Спокойно можете да сложите една тема "Отопление на газ" или "Камината - бомба".
Прехвърлете споровете там....
N.Petkov - специалист
=D> Браво, ArturDent със ЗДРАВЕ да ползваш къщата и дано никога да не спира отред "жълтия багер" /шегувам се/.
Започнах моята къща година след теб и тази тема ми беше много полезна и стимулираща. Преди година бях стигнал до 9стр. и днес изчетох останалите на един дъх. Надявам се догодина да мога да се похваля като теб. Но след грубият строеж свършиха "знаците" и сега малко по малко докъдето стигнат силите. Откъде взе облицовъчните тухли и на каква цена?
Ето и линк със снимките на моята къща:https://picasaweb.google.com/1067851194 ... 748/Gutzal в темата за спама ще копирам този пост

Прикачен файл

P1105997.JPG
P1105997.JPG (94.82 KиБ) Видяна 6023 пъти
Тухличките от тук.

Иначе ги има в Сико, Баумакс.
silllveto - Майсторица
Моите уважения Арт! И за много години! Страхотно е станало, впечатлена съм, а в паркета влюбена!
Много неща ти се случиха - и добри, и лоши, докато превърнеш тоя строеж в Дом! Със здраве да го ползвате и само радости в него занапред! Поздрави! :)
За много години, Силве. Благодаря!

Правилно си уцелила - моето верую е че има разлика между къща и Дом...
laptoo - напреднал
Изображение[/quote]
поздрави за хубаво направения дом !!! имам питане надявам се тук да намеря отовора,писах на няколко места,но нищо.интересуваме както си си направил камината и аз ще си правя ъглова-подобна,направил ли си по някакъв начин да махаш картона за да чистиш било то бурии или там с каквото си,защото моята ще е в хол и......ми се иска да си я чистя отвреме на време........надявам се тук да намеря отговорите.....
Не не съм направил да се маха картона...
Връзката с комина е с конзола и гофрирана тръба - като тези за аспираторите, но ... по-дебели и скъпи (за камини).
Сега и аз си мисля как ще я чистя въпросната тръба...

А относно направата на камината ... поразходи се в темата - има снимки.
А и във форума има достатъчно теми за направа на камини.
VLADO66 - майстор
Ще махаш решетките и ще потропваш гофрето-то е направено така че да не полепва гняс по него.
laptoo написа:
имам питане надявам се тук да намеря отовора,писах на няколко места,но нищо.интересуваме както си си направил камината и аз ще си правя ъглова-подобна,направил ли си по някакъв начин да махаш картона за да чистиш било то бурии или там с каквото си,защото моята ще е в хол и......ми се иска да си я чистя отвреме на време........надявам се тук да намеря отговорите.....
Ето ти и камината по етапи
viewtopic.php?f=10&t=36683&p=391649#p391649
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 45

Тема "Започна се... (Блог на строеж на къща)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: