batkotony написа: А замислял ли си се,защо тази тема стана толкова страници за толкова кратко време и продължава да расте?Ами да, имам отговор - голямата заслуга е автора - шапка му свалям - страхотен водещ (конферансие, тамада)![]()

batkotony написа: А замислял ли си се,защо тази тема стана толкова страници за толкова кратко време и продължава да расте?Ами да, имам отговор - голямата заслуга е автора - шапка му свалям - страхотен водещ (конферансие, тамада)![]()
batkotony написа:Темата е толкова страници защото е смешна. Страхотна комедия. Поздравления.LazarGanev написа:Защо ли все така се получава - "прогресивните" неща и "чудесата" на света се възприемат веднагически от по-слабо образованите, пък образованите не им вярват? Дай на клисарката да ти обясни за Стийнмопа как почиства църквата от парафин и восък, дай на овчаря от Елена да ти обясни за Космодиска и как съпругата вечер го масажира "тАка-тАка-тАка" с бонус-масажора или някоя баба да ти обясни за наколенките на Д-р Ливайн. Ей ТУКАНЦЪК пък снощи един обяснява на IT-специалисти колко ефективен е електролизния котел, кефят ме такива постове, иначе ще е скучноА замислял ли си се,защо тази тема стана толкова страници за толкова кратко време и продължава да расте?![]()
LazarGanev написа:Не че сам си вярва - напротив, той е най-добре убеден, че не е прав...Лазаре, не знам дали си прав... Обикновено такива хора силно си вярват. Имах преди време един познат, дето беше напълно убеден, че джипът му не пали, защото му се е счупила двойно отрицателната пружина, каквото и да значи това. И той като колегата tgv ги редеше едни термини и закономерности, дето направо ти пада шапката. Просто да им се чуди човек как им ги ражда главата. И когато баба Гицка от Долно Камарци ги слуша, си казва бреййй, как хубаво ги нарежда туй момче, много ги разбира нещата. Но когато ги чуе човек, дето има поне средни технически познания, се хваща веднага за корема и се превива от смях. За съжаление на мен ми е тъжно, защото наистина тези хора си вярват и на терминологията, и на измерванията, и на изводите. И силно вярват, че един ден ще открият я вечен двигател, я нов закон в противоречие на съществуващите. Някъде назад Тани каза, че такива търсещи и експериментиращи хора откриват много неща. Аз няма да се съглася напълно с него - много от физичните закони и явления са открити съвсем случайно, но НИКОГА от случайни хора.
tgv написа:Привет!Уааааау!!!
КПД 87822/73584=1,193
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: