• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
vvventsi - специалист
preslav написа:
fox_vt написа:
А колко литра събира ЕЕО 2 литра ли пак :) и защо напрежение по ток по време прави джаули :?
Е ти много въпроси задаваш - това е новата мерна единица за Джаул V*I*t!
ако ще е такава формулата лисва нещо и то е cosinF и става така Q=U*I*t*cosinf
vvventsi - специалист
А между другото чакам наддавания за руското военно разсекретено чудо! :-D
tgv - специалист
BВВентси какво е това cos inf. Да не е някакъв женски парфюм?
vvventsi - специалист
tgv написа:
BВВентси какво е това cos inf. Да не е някакъв женски парфюм?
Това е отношението на активната енергия спрямо пълната !
bulhomes2 - майстор
Много забавна тема. Досега я подминавах, защото още от заглавието ми беше ясна каква ще е. Поздравления за автора, че успя да привлече толкова внимание към Себе си и затова, че все още е на свобода и му е разрешен достъпа до всякакви ел.уреди.
Тани - модератор
Някой колега ме е изпреварил и вече е заключил темата! А и вече ѝ беше време. Автора ѝ се опита да докаже, че е изобретил перпетум мобиле и въпреки , че от първата страница му казахме , че няма начин, му дадохме шанс да докаже/покаже теорията си. Смятам , че един месец му беше достатъчен за него, а и за някой друг негов съмишленик галанофил ! Явно е , че нищо не можаха да ни предложат , освен много смях и бисери! Онзи ден погледнах и другите постове на tgv. Определено е "изобретател" който си няма и понятие от теорията и всяка идея му се струва приложима на практика! Явно наистина само необразовани хора се вързват на подобни простотии! Мисля , че е доказано вече , че :

Всякакви видове нагреватели , няма как да са по-ефективни от класическия нагревател който е с КПД почти 100%! Всяка машина с КПД по-голямо от 100% вече се явява перпетум мобиле!!

Радвам се , че форума е на ниво и въпреки че е пълен с изобретатели, никой дори не се замисли , че е възможно анодното отопление да е по-ефективно!
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31

Тема "ЕЛЕКТРОДНО - ЕЛЕКТРОЛИТНО ОТОПЛЕНИЕ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: