• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
icara - помощник
Здравейте ! Имам един такъв въпрос - как да окача на стената вертикалния плот за кухня, така че да не се виждат дюбелите /но не с лепенки от горе/ или ако имате някакви други предложения за закрепване ?
HD - специалист
Кажете, че и мен ме интересува (тя темата е доста стара, но въпреки това)
EDI - майстор
Сещав се един начин - на плота се слагат едни рязани втулки, а в стената се набиват дюбели-куки и плота се окачва на тях.
sanig - специалист
Където се съединяват горните шкафове и края на вертикалния плот
съм сложила водобранна лента- същата , която се ползва за долния плот. Така не се виждат дюбелите. Не мога да го обясня по ясно :?
generala_1 - напреднал
nie gi montirvame samo sas silikon sanitaren na topki otzad na 5-6 mesta i ivici pokrai kontakti i drugi otvori-dosta zdravo stava
ICC - специалист
И при мен е само със силикон.
martycool - напреднал
Аз го направих по следния начин: Отгоре го подмушнах под горния ред шкафове и те го натискат, а от долу с няколко дюбела, които се падат точно под ръба на долния ред шкафове :)
lana83 - напреднал
и аз имам въпрос - малко не е по темата, но мисля, че можете да ми отговорите - мога ли да залепя плот със силикон, вместо да си играя с цимент и други такива цапащи смеси? :? става въпрос за избит и усвоен прозорец, който ще играе ролята на барплот :)
  • 1
  • 2

Тема "съвет от мебелисти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: