• 1
  • 2
Съвети за начинаещи готвачи.
OwnerBG - специалист
EDI написа:
Аааа, то това са си класически сарми.Кълцано месо и сланинка малко слагаме у нас.Чушката е задължителна.
Ако се завият грижливо с тънко нарязана шарена сланинка, натъркана с намачкан чесън и лееко да се попрепече.
Може да ме викнете.
Пъртина ще направя, и винце мога да примъкна.
batman - специалист
Да се "изходя" и аз по въпроса, всъщност само бих препоръчал лека корекция на написаната рецепта - като се задушава плънката да се добави малко соев сос, а после когато сърмите се сложат да се доваряват или допичат (според предпочитанията) се слага вода в съотношение 1:1 със зелев сос (или чорба в зависимост изказа от съответния регион).
Да Ви е сладко!
професионал - специалист
batman написа:
се слага вода в съотношение 1:1 със зелев сос (или чорба
Точно!И аз така ги правя. :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Сарми с кисело зеле и кайма" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: