• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
Emerald - модератор
Мога да кажа, че така както са наредени по пода, това е адски модна тенденция по най-луксозните къщи-палати в Щатите. Именно такива плочки в натурална гама се подбират в различни тоналности и различни по големина, от които се съставят "мозайки". Не знам интуитивно ли си направил тази мозайка или някъде си го виждал, но следва тенденциите на най-луксозни ремонти. :wink: Твоята мозайка е малко по-"правилна", често е малко по-раздвижено с няколко различни размера.
Тенденцията също е колкото се може по-"неправилни" и естествено изглеждащи плочки. Като камъни. Като много изтъркани от времето. Равнички, гладички или още по-зле гланцирани...тук хич не се котират.
Подобни мозайки се съставят персонално от дизайнери в самия магазин по желание на клиента.

На стената е станало доста монотонно обаче. :? Големите така или иначе ще се скрият от шкафовете (защо въобще е трябвало да лепиш и там не схванах :? ), а ако мебелите са добре подбрани...малките биха могли много добре да стоят. :? Зависи от обзавеждането. Пода обаче е готин. :wink:
$64EN - специалист
извинявай за късният отговор :)
Emerald написа:
Мога да кажа, че така както са наредени по пода, това е адски модна тенденция по най-луксозните къщи-палати в

На стената е станало доста монотонно обаче. :? Големите така или иначе ще се скрият от шкафовете (защо въобще е трябвало да лепиш и там не схванах :? ), а ако мебелите са добре подбрани...малките биха могли много добре да стоят. :? Зависи от обзавеждането. Пода обаче е готин. :wink:
еми бях видял по снимки само тъка да се редят плочки и реших ,че ще ми е интересно да опитам да ги наредя-останах много доволен от крайния резултат , на клиентите ми също им хареса.
относно големите плочки по стените , които ще се скрият от шкафовете -незнам защо ги искаха :? , но им ги сложих и тях . искаха навсякъде да има плочки за да се чисти по-лесно . :?
  • 1
  • 2

Тема "цялостно преобразуване на една кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: