Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Huhavela - специалист
mitaka_vk написа:
kuuuuuul написа:
А защо не си взе от тръбите Нибко които се лепят с лепило и е детска играчка изпълнението?
Аз да попитам Нибко тръбите къде се продават в тая държава че нещо не ги откривам.
Има ги и в "Бриколаж".
stiv1961 - майстор
Да не е това?

ПАВИРАНИ ЕООД - Официален представител и вносител
Гр. Пловдив , ж.к." Тракия ", до бл. 46
Тел: 032/ 681 - 786
Факс: 032/ 681 - 757
e – mail: pavirani@b-trust.org
гр. София, ж.к. Люлин, бул. Европа 92
Тел.: 02/927 75 55
Тел. /факс : 02/927 78 77
e – mail: pavirani.eood@gmail.com
kuuuuuul - майстор
Това е,всичките им цени са добри.
Synthy - специалист
А Нибко не протичат ли след време точно на залепеното?
mitaka_vk - специалист
Нещо много ги препоръчвате тези Нибко, но никой не дава отзиви за тази система. Като им погледнеш страницата май повече наблягат на спринклерни инсталации вентили от всякакъв вид и... Оооо медни тръби! За водопроводни PVC тръби има някаква серия Chemrol ама нещо не видях много обстойна информация, довечера ще се заровя повече.
Аз бих предложил да прави инсталацията от PEX-AL-PEX с пресфитинги и да не се занимава да експериментира.
kuuuuuul - майстор
Аз съм от три години с такава инсталация и за сега нямам проблеми.Те влизат толкова плътно че лепилото ги държи само да не се извадят,при тях също има за топла и студена вода.Преди да ги ползвам правих проби като снадката я варих в тенджера но не успях да я разваля.С поялника май вероятноста за грешка е доста по голяма особено за човек без опит.
peroni123 - специалист
здравеите не бих ви препоръчал нибко за баня. топлата е много скъпа.краините елементи са ковти

Тема "Свързване на полиетиленови тръби" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: