• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
dido_ruse - помощник
http://motobg.net/zcart/index.php?main_ ... rmvac9n547
Погледни в "резервни части".Има и с други екстри.И всякакви допълнения-вериги,жила и др.А как ли спират новите бегачи само със спирачки?При 50-60 км/ч?
А за миризмата-никой ли не е слагал рициново масло в бензина на Балканчето или Симсона?да мирише "на хубаво? :weedman:
ben84 - специалист
dido_ruse написа:
А как ли спират новите бегачи само със спирачки?При 50-60 км/ч?
Нормално си спират :wink:
Един скутер например има по-добри спирачки но тежи 100кг и развива 80км/ч. А не е и задължително да развиваме 60км/ч с бегачите.
plamen64 - напреднал
Колеги , мощноста се измерва във ватове . Най - мощния ел . дв. е 1000 w - ( 600 лв. без батерия ) . А бензиновия е над 3000 W ( 260 лв. пълен комплект ) . Всичко друго е демагогия и добри пожелания !
scoot - напреднал
Здравейте

Искам и аз да се включа по темата определено Електро велосипеда е по скъп като първоначална Инвестиция от Мото велосипеда които харчи 1.5 средно на 100 ако направите което са приблизително 4 лв на 100км без да смятаме личната поддръжка която за него е задължителна .Срещу приблизително 0.30-40 стотинки за електричката която можете и спокоино да ползвате по всички Велоалей - а те се увеличават.

Ако някои има нужда от подробна инструкция+снимки на БГ за монтаж - създаване на Ел велосипед мога да му изпратя 17mb e файлчето.

Искам да ви запозная и с една приятна промоция
http://scoot.bg/home/51-2011-02-10-11-25-30.html

Ако информацията не се приема моля да бъде Изтрита .Благодаря
gen4o83 - напреднал
Аз моето сега го преработвам-с нова рамка и с поправени грешки от старото,ето как изглеждаше преди да го разглобя
Прикачен файл:
18062010060.jpg
Прикачен файл:
18062010063.jpg
Има си контра като балканчетата и свободен ход(при отпуска на газта се върти само каплата а не заедно с веригата)което дава инерциа на нормално колело.С три предни зъбчатки и три задни за двигателя,като предните се превключват като на бегач от кормилото,задните за сега на ръка,но не е болка тъй като работи в три режима-за катерене по балканяша,за возене из село и за дълъг път.Двигателя ще е познат на повечето хора,но да отбележа че не е китайски и ме вози трета година.С течение на тестове се обедих че за мен са важни предавките за да няма тормо никаде,за това и съм наблегнал на тях.
alien - специалист
само светлини и спойлери липсват :-D
шегувам се
браво - като малък си мечтаех за такова, но преди да намеря малък двигател съпих на 4 колела
.... евала, супер е
scoot - напреднал
Задължително с Каска на пътя и светлоотразително облекло ... Фар също ,спойлерите могат да изчакат и без това са от Пластмасаа
gen4o83 - напреднал
Новото байкче което правя в момента ще си има всичко,но за каската бих се позамислил,че не искам да ми се смеят и врабчетата :razz:
Иван Златев - специалист
Темата ми стана интересна... с един приятел решихме и ние да си направим нещо такова реди бая време,не се получи кой знае какво но все пак ни харесва(все пак ние сме си го правили),двигатела взехме от едно малко руско моторче на него пишеше MINI,50 кубика е,и след като го сложихме на колелото се почи това:
Изображение
Изображение
за наша голяма изненада вървеше добре :lol: :lol:
gen4o83 - напреднал
Ето го моето леко модифицирано вече.Да не повярва човек малко пилене на излишни заварки и боя какво се получава:
Прикачен файл:
IMG_20120320_115256.jpg
Прикачен файл:
IMG_20120320_115236.jpg
Прикачен файл:
IMG_20120320_115125.jpg
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8