Здравейте, исам да залепя едно парче гипс картон  ето тук:

за да избегна коване на мрежа и мазане с хоросан. Дайте идея как да го захвана към гредата за да стане стабилно. Аз мисля да го залепя по стандартния начин с лепило за ГК и да го прихвана на няколко места към гредата с винтове за дърво, но не знам дали е правилно така да се захвани. Някой ако има по-добра идея, моля нека сподели. И какви винтове да използвам евентуално за захващане към дървото.

за да избегна коване на мрежа и мазане с хоросан. Дайте идея как да го захвана към гредата за да стане стабилно. Аз мисля да го залепя по стандартния начин с лепило за ГК и да го прихвана на няколко места към гредата с винтове за дърво, но не знам дали е правилно така да се захвани. Някой ако има по-добра идея, моля нека сподели. И какви винтове да използвам евентуално за захващане към дървото.

А теглото, в зависимост от това колко лепило се сложи, може и да е над 8кг. това ако е леко ...
 А теглото, в зависимост от това колко лепило се сложи, може и да е над 8кг. това ако е леко ... ще имам впредвид указанията ти мисля, че ще се получи. Само да попитам този профил може ли да се закупи от магазин или трябва да потърся от фирмата която слага дограмата и дали сам ще мога да го монтирам към самата дограма.
 ще имам впредвид указанията ти мисля, че ще се получи. Само да попитам този профил може ли да се закупи от магазин или трябва да потърся от фирмата която слага дограмата и дали сам ще мога да го монтирам към самата дограма.