Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
VLADO66 - майстор
Срещал съм в Кордопуловата къща в Мелник и там сайбията си е пускал чрез тръба жълтиците от горе.
Tsilkov - майстор
Окака Чука написа:
Ама що се караш така? :evil:
И аз тва се чуда :? . Квато темата - такива и отговорите.В апартамента на родителите ми строен от КЕЧ през 1978 година има един трегер дето се удебелява в единия край (мога да приложа и снимка) - според вас защо са го направили :lol: :? .Предполагам защото ако удари бомба точно на това място ще е по-устоичив ,а блока е строен за военнослужещи.Някои друг живеещ в блок на военни срещал ли е нещо подобно?
tripioo - специалист
не му е направили впечатление или не е искал на теб да направи впечатление ....... ? иначе един роднина си намери в апартамента бонус стая .... (някакво поме6тение само с един комин в средата) но това е семеен фолклор а въпросният апартамент е на последният етаж .... стените около поме6тението да са скоро измазвани ??? мойе имане да намериш вътре .... аз лично бих теглил една кирка и да видя какво има вътре ...
infomar
Окака Чука написа:
Еми, и аз мога да гадая :? Ама що се караш така? :evil:
Извинявам се, но не се карам и не искам так да се възприемат писанията ми. Виждам, че се майтапите със сериозното ми затруднение да разбера без реално да съм разбил стена, какво може да представлява този обем. Това не е крив или дебел трегер а цяла стая 3 х 2 метра и за нещо дребно едва ли бих си правил труда да пиша.
Ама ще се види след време, просто трябва да почакам една седмица.

Благодаря на всички за направените предположения.
Надявам се, че няма да е семейна гробница.
Последна промяна от infomar на вт яну 24, 2012 4:36 pm, променено общо 1 път.
toni_g79 - специалист
Защо не погледнеш откъм тавана,ако не е плоча така няма да разбиваш цялата стена,само дупка на тавана :yawinkle:
bulhomes2 - майстор
Сега целия форум ще тръпне в очакване да кажеш какво си намерил. Ако кажеш де....
nikel - специалист
И при мен се получи същата работа.Блока е строен 66 година от военните. В кухненския бокс има коминно тяло 1,8 на 1,4 метра,а се оказа че е 0,8 на 0,6 м.Другото иззидано с тухли единички челно за симетрия.Стана много хубав голям кухненски боск ,по точно кухна след като го премахнах /нямаше нищо тайствено вътре/просто войнишка му работа.Късмет с разбиването.Спокойно ти разбиваш ти зидаш, или правиш една врата и половинката си има стая - гардероб
colyo - специалист
Мен ако питате, най-вероятно е асансьорна шахта:))) Къщата може да се окаже 8 етажен блок, строен надолу или шахта за златна мина. Нямаше да мога да заспя, докато не пробия дупка в каратавана да видя какво има вътре.
bigdragon - майстор
infomar написа:
Окака Чука написа:
Еми, и аз мога да гадая :? Ама що се караш така? :evil:
Извинявам се, но не се карам и не искам так да се възприемат писанията ми. Виждам, че се майтапите със сериозното ми затруднение да разбера без реално да съм разбил стена, какво може да представлява този обем. Това не е крив или дебел трегер а цяла стая 3 х 2 метра и за нещо дребно едва ли бих си правил труда да пиша.
Ама ще се види след време, просто трябва да почакам една седмица.

Благодаря на всички за направените предположения.
Надявам се, че няма да е семейна гробница.
:?
Двадесет дена минаха, а от човека няма вест... :evil:
infomar
Купих къщата и сега мога вече да разбивам, но още не съм разбил за да проверя. Чакам малко да се позатопли.Не ми е близо - отдалечена е на 300 км и в тази зима не ми се пътува през балкана с кола. Надявам се на поне скрита дамаджана отлежала ракийка :lol: За резултата ще уведомя непременно.

Тема "Неизвестен обем в къща." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: