• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
peroni123 - специалист
по принцип входа на фреона и изходящата вода от топлобменика нетрябва да бъде по голяма от 10 градоса.
Galy - специалист
Добре де, споделете, вие с какви топлообменици сте? Днес бях сигурен, че ще сменям с по-малък, но...сега се замислям отново. Макар че това би било добър ход със сигурност, но...ако оправим нещата с датчиците ще е по-добре.

А колко тук сме със 71-ца? Защото се оказва, че съфорумците със 60-тки и 50-тки показват съвсем друга реакция на машините им сравнено с моя
peroni123 - специалист
не ме потценявай днес пуснах това вода вода.9ампера трифазно за 300 квадрата къша.
Прикачен файл:
Снимка0620.jpg
peroni123 - специалист
Прикачен файл:
Снимка0643.jpg
Прикачен файл:
Снимка0258.jpg
Прикачен файл:
Снимка0258.jpg
Galy - специалист
Добре де, ама идеята на моята си тема не е това. Кажи дали знаеш конкретно логиката за Даекин 71-ца каква е или отвори по една бира :) Нали така... "Не ме подценявай" Кой те подценява?
peroni123 - специалист
попитах с какъв фреон работиш
Galy - специалист
peroni123 написа:
попитах с какъв фреон работиш
"Не ме подценявай" , а задаваш безмислени въпроси...

Мога ли да помоля някой от модераторите да поразчисти по-горните постове, понеже идеята на темата съвсем не е това.
peroni123 - специалист
забележи напримерно на един климатик пише 485гр.много Е ВАЖНО ДА ОЦЕЛИШ ФРЕОНА. явно неискаж да ти обясня .100гр повече проблем.
peroni123 - специалист
неса виновни сондите .
phoenix - специалист
приятелю,
дайкин от доста време са на фреон R410, не виждам какво целиш с това какъв е фреона. Едва ли колегата както си е пил бирата му е хрумнало да си долее фреонец и е слязъл в мазето да претака малко фреон за да сипе в системата.
Кажи направо, какво искаш да кажеш вместо да обясняваш какво си направил ти?
Ако искаш отвори си една тема и опиши какво и как си направил и как се държи. Въпроса тук е друг!
И ако имаш отговор направо го кажи!
п.с.
нека да кажат колегите със 71-ци с какви ТО са и къде са им датчиците?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14

Тема "Термопомпа "Дъжда никога не спира полета на птиците"!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: