• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
angelkitov - специалист
Здравейте,

имам спалня 160х200 и се чудя дали да сложа една подматрачна рамка или две половинки. Притеснява ме, че ако е една ще натежим много в средата и ще пропада....аз съм 90кг.

Моля за мнения!

Мерси :)
EDI - майстор
Аз мисля, че няма да натежите, ще си издържи.Има и метални, със стоманени профили в средата.В някои случаи, ако се притеснявате, ще трябва да тежите заедно някъде по краищата :lol: .
Последна промяна от EDI на ср яну 25, 2012 2:38 pm, променено общо 1 път.
VLADO66 - майстор
Две при всички положения е по-добре- при една рано или късно ще се събирате в средата,то не че е лошо ама непрекъснато :? :-D
angelkitov - специалист
EDI написа:
Виж ей тези - http://megashop.bg/mebel/p300585/%D0%9C ... _info.html .
мерси! но това че е метална има ли някакво значение? Все си мисля че слабата им част са самите напречни летви, които и в този модел са си дървени :)
tripioo - специалист
теопретично по добре да са 2 рамнки и два матрака ... идеята е че с положинката ще има голяма разлика в масата а и матраците са индивидуален избор , (а можеш да вземеш и различни рамки за теб и за нея )
angelkitov - специалист
tripioo написа:
теопретично по добре да са 2 рамнки и два матрака ... идеята е че с положинката ще има голяма разлика в масата а и матраците са индивидуален избор , (а можеш да вземеш и различни рамки за теб и за нея )

Леглото е избрано (мисля да взема BRIMNES от ИКЕА), матрака вече е купен и един 160х200. Чуденката е само за подматрачните рамки. Спрял съм се на рамка от ТЕД....за тях имате ли отзиви?
VLADO66 - майстор
Гледай да има усилена част в средата
angelkitov - специалист
VLADO66 написа:
Гледай да има усилена част в средата
рамката или леглото?
  • 1
  • 2

Тема "една подматрачна рамка 160х200 или две 80х200?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: